Тушкована капуста з салом
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите тушковану капусту? Я дуже люблю, при чому і саму капусту і в поєднанні з м'ясом, салом або іншими овочами. Сьогодні я розповім, як приготувати тушковану капусту з салом. Обов'язково спробуйте!
Для приготування тушкованої капусти з салом можна використовувати томатний сік домашнього приготування, томатний соус, томатну пасту або навіть кетчуп. А можна не використовувати томати зовсім, але з ними смак багатший. Тушкована капуста з салом виходить дуже ситної і живильної, її можна подати навіть як гарнір до будь-якого м'ясної страви. А щоб зробити це блюдо повноцінним обідом, то замість звичайного сала покладіть подчеревок, вийде ще смачніше!
- Капуста - 1-1, 3 кілограма
- Сало - 200-250 грам
- Томатний сік - 200 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець духмяний мелений - 1/2 чайних ложки
- Паприка - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Сало поріжте на невеликі шматочки. Можете взяти більше сала, але тоді страва вийде дуже жирним. Надішліть сало в сковороду і поставте на вогонь, щоб воно почало топитися.
Капусту дрібно наріжте ножем або за допомогою терки для шинкування.
Коли сало досить розтопиться, відправте в сковороду капусту і смажте на середньому вогні 15-20 хвилин, не забуваючи помішувати.
Коли капуста стане м'якою, влийте в сковороду томатний сік, перемішайте. Додайте сіль, перець, паприка, тушкуйте під кришкою 10-12 хвилин, потім зніміть кришку і тушкуйте до готовності капусти.
Тушкована капуста з салом готова! Подавайте гарячої з картопляним пюре. Смачного!