Тушкована капуста з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам рецепт найсмачнішої капусти. Нижче ви дізнаєтеся, як приготувати тушковану капусту з помідорами. Робиться вона простіше нікуди, але це не заважає їй бути справжнім смакотою!
Дане блюдо багата на вітамін C і аскорбіновою кислотою. Овочі містять в собі: калій, магній, фосфор. Також гарнір низькокалорійний. Загалом, одні плюси. І не забудемо про те, що зробити його можна в будь-який час року, та ще й не витративши багато грошей!
- Білокачанна капуста - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Помідори - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Kukrkuma - За смаком
- Паприка - За смаком
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Чорний перець горошком - 5 штук
- Зелень - 1 пучок
Всі овочі помийте, які необхідно - чистий. Лук і помідори наріжте кубиками, морква крупно натріть, капусту тонко нашаткуйте.
У розігріту сковороду влийте олію. Викладіть в неї цибулю, додайте до нього паприку і куркуму. Готуйте на середньому вогні до золотистого кольору.
У сковороду додайте моркву, смажте 4 хвилини, помішуючи. Далі перекладіть капусту до готуються овочам. Закрийте кришку і починайте гасити на повільному вогні. Якщо необхідно, додайте трохи води.
Через 10 хвилин овочеву суміш перемішайте і закиньте до неї лавровий лист з перцем горошком. Потім додайте помідори і сіль, перець за смаком. Не забувайте іноді помішувати страву.
Овочі готуватимуться близько 30 хвилин. Дрібно поріжте зелень, додайте її до страви, коли воно вже майже готове. Капусту я подала зі свіжими огірками.