Рецепт Тушкована капуста під соусом фото

Тушкована капуста під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Польська кухня
Овочі, Капуста
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід
Гарячі страви

Рецепт приготування капусти під соусом. Один з численних рецептів тушкованої капусти, блюдо виходить пікантним і смачним.

У приготуванні страви використовується два види фаршу і багато овочів. Спеції та соуси роблять блюдо дуже смачним, надаючи йому пікантність. З спеціями можна поекспериментувати.

  • Петрушка - 20 грам
  • Соус часниковий - 20 мілілітрів
  • Кріп - 20 грам
  • Соус французький - 20 мілілітрів
  • Соус італійський - 20 мілілітрів
  • Braai - 20 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Білокачанна капуста - 1.3 кілограма
  • Крем - 200 грам
  • Морква - 200 грам
  • Фарш свинячий - 500 грам
  • Фарш яловичий - 500 грам
тушкована капуста під соусом - фото крок 1
1. На сковороді з рослинним маслом обсмажуємо фарш, фарш краще використовувати приготовлений вдома, але за відсутністю токового, можна використовувати покупної.
тушкована капуста під соусом - фото крок 2
2. Помиємо моркву, очистимо й наріжемо разом з цибулею. Фарш трохи підсмажуємо на сковороді, і додаємо до нього моркву і цибулю.
тушкована капуста під соусом - фото крок 3
3. Приготовим капусту, нарізавши її невеликими кубиками. У фарш додаємо нарізану капусту і трохи обсмажуємо.
тушкована капуста під соусом - фото крок 4
4. Всі перекладаємо в глибокий посуд або казан, тут ми будемо гасити наше блюдо.
тушкована капуста під соусом - фото крок 5
5. Займемося приготуванням соусу. Змішуємо сметану, німого французького, італійського і часникового соусу.
тушкована капуста під соусом - фото крок 6
6. У капусту додаємо соус, потім додаємо туди спеції. Сіль і спеції ви додаєте за смаком. Тушкуємо приблизно хвилин п'ятнадцять. Подається гарячим, можна додати зелень.

Схожі рецепти