Тушкована капуста під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування капусти під соусом. Один з численних рецептів тушкованої капусти, блюдо виходить пікантним і смачним.
У приготуванні страви використовується два види фаршу і багато овочів. Спеції та соуси роблять блюдо дуже смачним, надаючи йому пікантність. З спеціями можна поекспериментувати.
- Петрушка - 20 грам
- Соус часниковий - 20 мілілітрів
- Кріп - 20 грам
- Соус французький - 20 мілілітрів
- Соус італійський - 20 мілілітрів
- Braai - 20 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Білокачанна капуста - 1.3 кілограма
- Крем - 200 грам
- Морква - 200 грам
- Фарш свинячий - 500 грам
- Фарш яловичий - 500 грам
1. На сковороді з рослинним маслом обсмажуємо фарш, фарш краще використовувати приготовлений вдома, але за відсутністю токового, можна використовувати покупної.
2. Помиємо моркву, очистимо й наріжемо разом з цибулею. Фарш трохи підсмажуємо на сковороді, і додаємо до нього моркву і цибулю.
3. Приготовим капусту, нарізавши її невеликими кубиками. У фарш додаємо нарізану капусту і трохи обсмажуємо.
4. Всі перекладаємо в глибокий посуд або казан, тут ми будемо гасити наше блюдо.
5. Займемося приготуванням соусу. Змішуємо сметану, німого французького, італійського і часникового соусу.
6. У капусту додаємо соус, потім додаємо туди спеції. Сіль і спеції ви додаєте за смаком. Тушкуємо приблизно хвилин п'ятнадцять. Подається гарячим, можна додати зелень.