Рецепт Тушкована капуста без м'яса фото

Тушкована капуста без м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Канадська кухня
Овочі, Капуста, Морква, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарніри

Простий рецепт смачного страви. Для його приготування потрібно зовсім небагато інгредієнтів, але це не робить його менш смачним. Читайте, як приготувати тушковану капусту без м'яса на гарнір.

Основне завдання тут - акуратно нашаткувати капусту приблизно однаковими шматочками. А гасити блюдо зовсім нескладно. Таку капусту можна подати як гарнір, але вона може виступати і як самостійне вегетаріанське блюдо. У другому випадку її буде здорово заправити жирною сметанкою і прикрасити зеленню.

  • Капуста - 1 штука (коб)
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 20 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
1
Для початку візьмемо капусту і цибулю, акуратно поріжемо їх соломкою. А ось з морквою вчинимо по-іншому: відправляємо її на крупну тертку.
2
Почнемо гасити нашу капусту. Кладемо її в сковорідку і починаємо обсмажувати. Якщо вона пустить соки, то буде дуже добре. Якщо ні, тоді додайте трохи води і продовжуйте гасити. Сковорідку обов'язково слід накрити кришкою, щоб капуста змогла пропаритися.
3
Тепер готуємо зажарку. Обсмажуємо на іншій сковорідці цибулю разом з морквою. Додаємо до них томатну паста і цукор. Гарненько перемішуємо і смажимо до тих пір, поки морквина не віддасть соки, а цибуля не стане золотистим. Головне не переборщити, і не зробити так, щоб засмажкою пригоріла.
4
Додайте зажарку в сковорідку з капустою і перемішайте. Гарненько все посоліть і перемішайте. Продовжуйте тушкувати до повної готовності, тобто до м'якості капусти.

Схожі рецепти