Тушкована буряк
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.
Тушкована буряк - це просто, смачно і корисно, підходить всім, навіть тим, хто на дієті або постить. Може стати прекрасним легким гарніром і навіть самим що ні на є повноцінним стравою.
Опис приготування:
Таке блюдо можна подавати як гарнір, так і окремо. Смачно навіть просто з сухариками. Дивіться, як просто можна приготувати тушковані буряки. Їжте здорову і корисну їжу!
- Буряк - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Сік томатний - 1/2 склянки
- Перець мелений - 1/3 чайних ложки (за смаком)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (для смаження)
- Сіль - 1/2 чайних ложки (за смаком)
Очистіть і поріжте цибулю, обсмажте його на соняшниковій олії до жовтого кольору.
До цибулі додайте подрібнений часник.
До них же додайте і буряк, потерту на крупній тертці і томатний сік.
Додати сіль, поперчіть за своїм смаком, за бажанням додайте цукор. Гасіть при закритій кришці 15-20 хвилин. Дайте потім настоятися 10 хвилин - і можна подавати до столу.
Смачного!