Рецепт Тушкована буряк фото

Тушкована буряк
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Буряк , Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Тушкована буряк - це просто, смачно і корисно, підходить всім, навіть тим, хто на дієті або постить. Може стати прекрасним легким гарніром і навіть самим що ні на є повноцінним стравою.

Опис приготування:

Таке блюдо можна подавати як гарнір, так і окремо. Смачно навіть просто з сухариками. Дивіться, як просто можна приготувати тушковані буряки. Їжте здорову і корисну їжу!

  • Буряк - 1 кілограм
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Сік томатний - 1/2 склянки
  • Перець мелений - 1/3 чайних ложки (за смаком)
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (для смаження)
  • Сіль - 1/2 чайних ложки (за смаком)
тушкована буряк - фото крок 1
Очистіть і поріжте цибулю, обсмажте його на соняшниковій олії до жовтого кольору.
тушкована буряк - фото крок 2
До цибулі додайте подрібнений часник.
тушкована буряк - фото крок 3
До них же додайте і буряк, потерту на крупній тертці і томатний сік.
тушкована буряк - фото крок 4
Додати сіль, поперчіть за своїм смаком, за бажанням додайте цукор. Гасіть при закритій кришці 15-20 хвилин. Дайте потім настоятися 10 хвилин - і можна подавати до столу.
тушкована буряк - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти