Рецепт Турецька піца фото

Турецька піца
(покроковий рецепт з фото)

Турецька кухня
Овочі , Молочні продукти , Птах , Зелень
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Для дітей
Випічка , Піца
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування піци по-турецьки. Готовий лопати це щодня! Все просто! В якості основи використовуємо піту або лаваш. Зверху розподіляємо подрібнену зелень, овочі зі спеціями. Лютість смак!

Опис приготування:

Турецька піца або лахмаджун готується дуже швидко і просто! це - відмінна закуска, яка збуджує апетит своєю гостротою і казковими запахами. Подрібнюємо зелень і овочі, змішуємо зі спеціями і викладаємо тонким шаром на лаваш. Запікаємо і подаємо!

  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Перець гіркий або солодкий - 3 штуки (тонкий, довгий)
  • Червоний болгарський перець - 1/2 штуки
  • Томатна паста - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - 1/2 чайних ложки
  • Кумин мелений - 1/2 чайних ложки
  • Лаваш або пита - 4 штуки (для 4 Picc)
  • Помідори - 3 штуки
  • Петрушка свіжа, пучок - 1 штука
  • Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
турецька піца - фото крок 1
1. Приготуйте всі необхідні інгредієнти для турецької піци. Овочі промийте і просушіть.
турецька піца - фото крок 2
2. Половину пучка петрушки відкладіть, іншу половину подрібніть. Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Часник пропустіть через прес в більшу миску з подрібненою петрушкою і цибулею. Туди ж наріжте весь перець, додайте томатну пасту, сіль, чорний перець, кмин. Все перемішайте.
турецька піца - фото крок 3
3. Деко застеліть пергаментом, на нього викладіть піту або лаваш. Тонким шаром змастіть лаваш приготовленої масою. Запікайте турецьку піцу в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 10-12 хвилин. Через 8 хвилин після початку запікання перевірте лаваш, піца вже може бути готова!
турецька піца - фото крок 4
4. Помідори поріжте на 8 шматочків, петрушку подрібніть. На готову піцу викладіть свіжу петрушку і помідори. Турецька піца готова! Смачного!

Схожі рецепти