Тунець з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.
Свіжий тунець - це щось за гранню життя і смерті. Дуже смачна рибка, яка не вимагає тривалої обробки - готується на сковороді легко і швидко, а смак виходить незрівнянний.
Опис приготування:
Тунець з овочами готується легко і швидко. Але, як завжди, час йде на маринад. Приготування займає 15-20 хвилин, проте маринувати свіжий тунець слід пару годин. Але не більше, тому що тоді оцет зробить своє недобре діло і рибу можна буде викинути. Тунець з овочами - це найкраще поєднання з усіх можливих. Бажаю удачі і хорошого настрою
- Свіжий тунець - 250-300 грам
- Червоний винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Рибні приправи - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - - За смаком
- Болгарський перець - 1 штука
- Кабачок - 1/2 штуки
Беремо наш шматочок тунця.
Нарізаємо на невеликі шматочки товщиною в 1 см.
Шматочки складаємо в мішечок для випікання наливаємо туди оливкова олія, оцет і додаємо приправи для риби. Гарненько вимазувати і маринуємо кілька годин, але не більше!
Далі солимо і перчимо наші замариновані шматочки.
У розігріту товстостінну сковорідку наливаємо олії і обсмажуємо тунець з двох сторін (по 2 хвилини) на середньому вогні. Тунець як і яловичина може бути трьох ступенів підсмажування - блю, середній і дон Велл. Вибирайте самі:)
Овочі нарізаємо і обсмажуємо.
Смачного!