Рецепт Троль-крем фото

Троль-крем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Норвезька кухня
Ягоди , Журавлина
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На швидку руку , На святковий стіл
Солодке , Десерти , Крем
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 10 хв.

Ви знайомі з норвезької кухнею? Якщо ще не доводилося куштувати, пропоную взяти на замітку цей швидкий, корисний і смачний десерт. Троль-крем - відмінний варіант для свята і на кожен день.

Опис приготування:

Основою для цього легкого і повітряного десерту може бути журавлина або брусниця. Плюс в тому, що можна використовувати не тільки свіжі ягоди, але і заморожені. Готується троль-крем в домашніх умовах всього за 10 хвилин за допомогою кухонної техніки. Єдина важлива уязик - яйце має бути свіжим.

  • Журавлина - 250 грам
  • Цукрова пудра - 75-100 грам
  • Білок - 1 штука
троль-крем - фото крок 1
1. Всього три інгредієнти ми будемо використовувати.
троль-крем - фото крок 2
2. Ягоди вимийте, обсушити, переберіть за потребою.
троль-крем - фото крок 3
3. З'єднайте з цукровою пудрою і розітріть.
троль-крем - фото крок 4
4. Зручно використовувати для цього блендер.
троль-крем - фото крок 5
5. Акуратно відокремте білок.
троль-крем - фото крок 6
6. Надішліть білок до ягодам і продовжуйте збивати до пишності.
троль-крем - фото крок 7
7. Подавати троль-крем до столу потрібно відразу після приготування. Смачного!

Схожі рецепти