Троль-крем
(покроковий рецепт з фото)
Ви знайомі з норвезької кухнею? Якщо ще не доводилося куштувати, пропоную взяти на замітку цей швидкий, корисний і смачний десерт. Троль-крем - відмінний варіант для свята і на кожен день.
Основою для цього легкого і повітряного десерту може бути журавлина або брусниця. Плюс в тому, що можна використовувати не тільки свіжі ягоди, але і заморожені. Готується троль-крем в домашніх умовах всього за 10 хвилин за допомогою кухонної техніки. Єдина важлива уязик - яйце має бути свіжим.
- Журавлина - 250 грам
- Цукрова пудра - 75-100 грам
- Білок - 1 штука
1. Всього три інгредієнти ми будемо використовувати.
2. Ягоди вимийте, обсушити, переберіть за потребою.
3. З'єднайте з цукровою пудрою і розітріть.
4. Зручно використовувати для цього блендер.
5. Акуратно відокремте білок.
6. Надішліть білок до ягодам і продовжуйте збивати до пишності.
7. Подавати троль-крем до столу потрібно відразу після приготування. Смачного!