Тости з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Тости з грибами я ніколи не робила, поки не спробувала їх в гостях подруги-майстриня. Дуже сподобались! Як завжди все виявилося просто, ситно і смачно. Для тих хто худне, на жаль, не підійде!
Щоб приготувати тости з грибами хліб обсмажте до золотистого кольору в тостері або на сковороді. Можна натерти його часником. Вийде дуже ароматно і апетитно! Гриби я беру шампіньйони, але сорт грибів може бути будь-який! Також тости можна посипати сиром! Щоб калорійна бомба була ще смачніше! Але жарти в сторону - насолоджуйтеся і ні про що не думайте! До речі, тости з грибами відмінно поєднуються з легким білим вином або пивом. Успіхів і приємного апетиту!
- Кнопка - 1 штука
- Гриби - 400 грам
- Вершки - 200 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Вершкове масло - 50 грам

Підготувати продукти. Хліб і гриби порізати.

Гриби порізати тонкими пластинами.

Хліб обсмажити в тостері.

Гриби смажити на олії 7-10 хвилин до золотистого кольору.

Додайте вершки, щоб вийшов соус.

Гриби викладіть на тости. Смачного!