Тости на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Існує мільйон способів і рецептів як приготувати тости на сковороді. Сьогодні ми будемо готувати красиві і солодкі тости з полуничним джемом.
Приготувати тости на сковороді не складе ніяких труднощів, зате зовнішній вигляд і смак порадують і прикрасять Ваш ранок. Прекрасне початок дня, Чи не справедливість? Особисто у мене на приготування цієї краси йде близько 15 хвилин. Тому я досить часто балую своїх домашніх цими чудовими тостами.
- Скибочки хліба - 4 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Цедра лимону - 1 Ст. Ложка
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Полуниця - 5-7 штук
- Ванільна есенція - 1 Ст. Ложка
У зручній посуді віночком змішаємо вершки (або сметану), яйця, ванільну есенцію, лимонну цедру і цукрову пудру.
У суміш опускаємо хліб. Вмочуємо з двох сторін. Робіть це максимально швидко, щоб хліб не встиг повністю промокнути.
Цю процедуру повторюємо з усіма скибочками хліба.
Сковорідку розігріваємо, змащуємо її вершковим маслом або вливаємо оливкову олію і кладемо скибочки. Обсмажуємо їх на середньому вогні до рум'яності.
Перевертаємо.
Готуємо соус. Полуницю і столову ложку цукрової пудри подрібнюємо в блендері.
Тости поливаємо полуничним соусом і подаємо до столу. Смачного!