Рецепт Тости «Франжипа» фото

Тости «Франжипа»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Горіхи , Мигдаль , Арахісове масло
Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Тости
Кількість порцій: 10
Час приготування: 20 хв.

Пропоную Вашій увазі рецепт тостів"франжіпан" . Такі тости чудово підійдуть до чаювання або до чашечки свіжозвареної кави вранці. Тонкий смак мигдалю, апельсина на хрусткому тості.

Опис приготування:

Цей крем часто використовується при виготовленні випічки. І я дуже люблю робити з ним торти, виходить неймовірно смачно. Але коли хочеться солоденького, а немає сил на приготування торта, приготуйте тости. Час на приготування таких тостів йде всього лише 20 хвилин.

  • Бісквіт - 1 штука
  • Яйце - 3 штуки
  • Вершковий сир - 5 Ст. Ложок
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Апельсинова цедра - 1-1, 5 Ст. Ложки
  • Горіхи - 1/4 склянки
тости
1. Розріжте бісквіт на 4 частини. Змастіть його зверху вершковим сиром.
тости
2. В окремій ємності збийте яйця з цукром.
тости
3. Змастіть булочки яєчною сумішшю і обсмажте їх на сковороді.
тости
4. Прикрасьте бісквітні булочки стружкою горіхів і цукровою пудрою.

Схожі рецепти