Тости «Франжипа»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную Вашій увазі рецепт тостів "франжіпан" . Такі тости чудово підійдуть до чаювання або до чашечки свіжозвареної кави вранці. Тонкий смак мигдалю, апельсина на хрусткому тості.
Цей крем часто використовується при виготовленні випічки. І я дуже люблю робити з ним торти, виходить неймовірно смачно. Але коли хочеться солоденького, а немає сил на приготування торта, приготуйте тости. Час на приготування таких тостів йде всього лише 20 хвилин.
- Бісквіт - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Вершковий сир - 5 Ст. Ложок
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Апельсинова цедра - 1-1, 5 Ст. Ложки
- Горіхи - 1/4 склянки
1. Розріжте бісквіт на 4 частини. Змастіть його зверху вершковим сиром.
2. В окремій ємності збийте яйця з цукром.
3. Змастіть булочки яєчною сумішшю і обсмажте їх на сковороді.
4. Прикрасьте бісквітні булочки стружкою горіхів і цукровою пудрою.