Тост з бананами
(покроковий рецепт з фото)
На сніданок багато хто вибирає для себе страви з яєць, і благо їх придумано багато. Одне з улюблених для мене - тости. Ситні, прості, кожен раз з новим смаком. Давайте спробуємо новий варіант!
Особливо смачними виходять французькі тости в солодкому варіанті! прямо, як в даному рецепті. Будемо готувати ароматні тости з бананом і корицею на сніданок. До сих пір стандарт: смажимо класичні грінки і доповнюємо їх смачним соусом! Пригощайтеся!
- Яйце - 3 штуки
- Банан - 3 штуки
- Кнопка - 8 скибочок
- Молоко - 1 Склянка
- Вершкове масло - 130 грам(30 г - для грінок, 100 г - для бананів)
- Коричневий цукор - 90 грам
- Чорний ром - 60 мілілітрів
- Кориця мелена - 1, 5 чайних ложки(0, 5 немає. Ложка - в грінки, 1 немає. Ложка - в банани)
- Мускатний горіх мелений - 0, 25 чайних ложки
1. У глибокій мисці збийте яйця з молоком і корицею.
2. У молочну суміш умочіть скибочки батона.
3. На сковороді розігрійте вершкове масло і обсмажте грінки до рум'яної скоринки з двох сторін.
4. Приготуйте соус. На сковороді розігрійте масло. Додайте в нього банан, нарізаний кружками, цукор, корицю і мускатний горіх.
5. Через пару хвилин банановий соус буде готовий. Влийте до нього ром. Подавайте тости, щедро полив соусом. Смачного!