Рецепт Торт «кавун» фото

Торт «кавун»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Торти

Цікавий варіант - торт "кавун" в домашніх умовах. Такий десерт стане відмінною прикрасою будь-якого святкового столу. Крім цього, він не тільки красивий, але і неймовірно смачний.

Розрізаючи торт "кавун" в домашніх умовах, його красива начинка нікого не залишить байдужим. Готувати десерт просто, головне - знайти підходящу форму для випікання. Маршмелоу модно забарвити в будь-який колір, у нашому випадку - зелений.

  • Вершкове масло - 225 грам
  • Борошно - 320 грам
  • Какао - 40 грам
  • Розпушувач - 15 грам
  • Сіль - За смаком
  • Харчовий барвник червоний - За смаком
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 330 грам
  • Ванілін - За смаком
  • Яйця - 4 штуки
  • Шоколад - 100 грам
  • Кефір - 150 грам
  • MARSHMALLOW - 300 грам
торт
1. Поки замішуємо наше тісто, нагріваємо до 170 градусів духовку. Змішуємо розпушувач, борошно, какао і додаємо до смаку сіль. Далі збиваємо кефір і харчовий барвник, а також оцет і ванілін. Далі, в чашу міксера кладемо вершкове масло і цукор. Замішуємо так, щоб отримана маса стала однорідної консистенції. У готове тісто вводимо подрібнений дрібно шоколад і ставимо на 50 хвилин випікатися.
торт
2. В даному випадку потрібна опукла форма. Після того, як наш корж охолоне, змащуємо його вершковим маслом. Ставимо торт на годину в холодильник.
торт
3. Поки застигає крем, rastaplivaem MARSHMALLOW. Готовим пластом покриваємо наш торт.
торт
4. Тепер робимо з маршмелоу більш темного кольору контури кавуна. Краще відразу перекласти торт на форму.
торт
5. Ось така краса у нас вийшла. Смачного!

Схожі рецепти