Торт «кавун»
(покроковий рецепт з фото)
Цікавий варіант - торт "кавун" в домашніх умовах. Такий десерт стане відмінною прикрасою будь-якого святкового столу. Крім цього, він не тільки красивий, але і неймовірно смачний.
Розрізаючи торт "кавун" в домашніх умовах, його красива начинка нікого не залишить байдужим. Готувати десерт просто, головне - знайти підходящу форму для випікання. Маршмелоу модно забарвити в будь-який колір, у нашому випадку - зелений.
- Вершкове масло - 225 грам
- Борошно - 320 грам
- Какао - 40 грам
- Розпушувач - 15 грам
- Сіль - За смаком
- Харчовий барвник червоний - За смаком
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 330 грам
- Ванілін - За смаком
- Яйця - 4 штуки
- Шоколад - 100 грам
- Кефір - 150 грам
- MARSHMALLOW - 300 грам
1. Поки замішуємо наше тісто, нагріваємо до 170 градусів духовку. Змішуємо розпушувач, борошно, какао і додаємо до смаку сіль. Далі збиваємо кефір і харчовий барвник, а також оцет і ванілін. Далі, в чашу міксера кладемо вершкове масло і цукор. Замішуємо так, щоб отримана маса стала однорідної консистенції. У готове тісто вводимо подрібнений дрібно шоколад і ставимо на 50 хвилин випікатися.
2. В даному випадку потрібна опукла форма. Після того, як наш корж охолоне, змащуємо його вершковим маслом. Ставимо торт на годину в холодильник.
3. Поки застигає крем, rastaplivaem MARSHMALLOW. Готовим пластом покриваємо наш торт.
4. Тепер робимо з маршмелоу більш темного кольору контури кавуна. Краще відразу перекласти торт на форму.
5. Ось така краса у нас вийшла. Смачного!