«торф'яної» пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 10 хв.
Дуже смачний сирний пиріг, який можна приготувати і в звичайний день, і навіть до невеликого сімейного свята. Соковита і ніжна сирна начинка в поєднанні з шоколадною основою сподобається всім!
Опис приготування:
Легкий в приготуванні і дуже смачний пиріг з сирною начинкою. Вдале поєднання шоколадної основи і ніжного сирного шару сподобається всім, і цей пиріг стане одним з улюблених у вашій родині. Зацікавилися? розповідаю, як приготувати"Торфяной" пиріг. Переконайтеся, що створити його легко і просто.
- Борошно пшеничне - 400 грам
- Сир - 500 грам
- Вершкове масло - 250 грам
- Яйце - 3-4 штук
- Цукор - 300 грам (по половині для основи і начинки)
- Крем - 100 грам
- Какао - 4 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 10 грам
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки (можна замінити борошном)
Масло кімнатної температури змішайте з цукром.
Додайте борошно і какао.
І розітріть в крихту.
У чаші блендера змішайте сир зі сметаною, яйцями, звичайним і ванільним цукром. Потім додайте крохмаль або борошно і перемішайте.
Форму для випічки діаметром 23-26 см застилає пергаментом і викладаємо рівним шаром трохи більше половини шоколадної крихти.
Потім викладаємо сирну масу, разравниваем.
І висипаємо залишилася крихту, разравниваем. Випікаємо пиріг в розігрітій до 180 градусів близько 50 хвилин.
Пиріг повинен повністю охолонути у формі, тільки потім його дістаємо, нарізаємо і подаємо до столу.