Рецепт «торф'яної» пиріг фото

«торф'яної» пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Яйця
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Дуже смачний сирний пиріг, який можна приготувати і в звичайний день, і навіть до невеликого сімейного свята. Соковита і ніжна сирна начинка в поєднанні з шоколадною основою сподобається всім!

Опис приготування:

Легкий в приготуванні і дуже смачний пиріг з сирною начинкою. Вдале поєднання шоколадної основи і ніжного сирного шару сподобається всім, і цей пиріг стане одним з улюблених у вашій родині. Зацікавилися? розповідаю, як приготувати"Торфяной" пиріг. Переконайтеся, що створити його легко і просто.

  • Борошно пшеничне - 400 грам
  • Сир - 500 грам
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Яйце - 3-4 штук
  • Цукор - 300 грам (по половині для основи і начинки)
  • Крем - 100 грам
  • Какао - 4 Ст. Ложки
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки (можна замінити борошном)
& Quot; Торфяной
Масло кімнатної температури змішайте з цукром.
& Quot; Торфяной
Додайте борошно і какао.
& Quot; Торфяной
І розітріть в крихту.
& Quot; Торфяной
У чаші блендера змішайте сир зі сметаною, яйцями, звичайним і ванільним цукром. Потім додайте крохмаль або борошно і перемішайте.
& Quot; Торфяной
Форму для випічки діаметром 23-26 см застилає пергаментом і викладаємо рівним шаром трохи більше половини шоколадної крихти.
& Quot; Торфяной
Потім викладаємо сирну масу, разравниваем.
& Quot; Торфяной
І висипаємо залишилася крихту, разравниваем. Випікаємо пиріг в розігрітій до 180 градусів близько 50 хвилин.
& Quot; Торфяной
Пиріг повинен повністю охолонути у формі, тільки потім його дістаємо, нарізаємо і подаємо до столу.

Схожі рецепти