Рецепт «торф'яної» пиріг фото

«торф'яної» пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно, Молочні продукти, Сир, Яйця
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Випічка, Пироги

Дуже смачний сирний пиріг, який можна приготувати і в звичайний день, і навіть до невеликого сімейного свята. Соковита і ніжна сирна начинка в поєднанні з шоколадною основою сподобається всім!

Легкий в приготуванні і дуже смачний пиріг з сирною начинкою. Вдале поєднання шоколадної основи і ніжного сирного шару сподобається всім, і цей пиріг стане одним з улюблених у вашій родині. Зацікавилися? розповідаю, як приготувати "торфяной" пиріг. Переконайтеся, що створити його легко і просто.

  • Борошно пшеничне - 400 грам
  • Сир - 500 грам
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Яйце - 3-4 штук
  • Цукор - 300 грам (по половині для основи і начинки)
  • Крем - 100 грам
  • Какао - 4 Ст. Ложки
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки (можна замінити борошном)
Додайте борошно і какао.
У чаші блендера змішайте сир зі сметаною, яйцями, звичайним і ванільним цукром. Потім додайте крохмаль або борошно і перемішайте.
Потім викладаємо сирну масу, разравниваем.
Пиріг повинен повністю охолонути у формі, тільки потім його дістаємо, нарізаємо і подаємо до столу.

Схожі рецепти