Томатний суп з капустою і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
У томатний суп з капустою і м'ясом я додаю червоне вино і листя чебрецю. Суп виходить ароматним, смачним і дуже ситним. Тому на обід можете обійтися тільки їм. Спробуйте.
Томатний суп з капустою і м'ясом послужить повноцінним обідом, таким ситним і смачним, що не буде потрібно друга страва. Слідкуйте за тим, щоб капуста не розварилася, помідори можете трохи пом'яти виделкою, щоб вийшло більше "кашки" . Для м'яса краще брати свинячий окіст зі шкірою і кістками, з них ми будемо варити бульйон. Готуйте і насолоджуйтеся!
- Свинячий окіст - 2 кілограма
- Кочан білокачанної капусти - 1 штука
- Бекон - 200 грам
- Помідори - 1 кілограм
- Червоне вино - 1 Склянка
- Пучок чебрецю - 1 штука
- Пучок кропу - 1 штука
- Лавровий лист - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Підготуйте всі головні інгредієнти. Разморозьте окіст.
Наріжте окіст невеликими шматочками.
Решта від окосту шкіру і кістки складіть в каструлю з водою, до них додайте бекон. Варіть бульйон півтори години.
Через півтори години додайте в каструлю шинкованную капусту, дрібно нарізані чебрець і кріп.
Очистіть помідори від шкірки, для цього опустіть їх на хвилину в окріп. Шкірку буде легше зняти. Потім розріжте помідори на четвертинки і додайте до супу. Вилийте туди ж вино і киньте лавровий лист. Додайте нарізані шматочки м'яса. Додати сіль, поперчіть за смаком і варіть ще півгодини. Слідкуйте за тим, щоб капуста не переварити.
Ваш томатний суп з капустою і м'ясом готовий! Перед подачею можете прикрасити зеленню.