Рецепт Томатний суп з капустою і м'ясом фото

Томатний суп з капустою і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Капуста, Помідор
Дієтичне харчування
На обід
Супи

У томатний суп з капустою і м'ясом я додаю червоне вино і листя чебрецю. Суп виходить ароматним, смачним і дуже ситним. Тому на обід можете обійтися тільки їм. Спробуйте.

Томатний суп з капустою і м'ясом послужить повноцінним обідом, таким ситним і смачним, що не буде потрібно друга страва. Слідкуйте за тим, щоб капуста не розварилася, помідори можете трохи пом'яти виделкою, щоб вийшло більше "кашки" . Для м'яса краще брати свинячий окіст зі шкірою і кістками, з них ми будемо варити бульйон. Готуйте і насолоджуйтеся!

  • Свинячий окіст - 2 кілограма
  • Кочан білокачанної капусти - 1 штука
  • Бекон - 200 грам
  • Помідори - 1 кілограм
  • Червоне вино - 1 Склянка
  • Пучок чебрецю - 1 штука
  • Пучок кропу - 1 штука
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
томатний суп з капустою і м'ясом - фото крок 1
Підготуйте всі головні інгредієнти. Разморозьте окіст.
томатний суп з капустою і м'ясом - фото крок 2
Наріжте окіст невеликими шматочками.
томатний суп з капустою і м'ясом - фото крок 3
Решта від окосту шкіру і кістки складіть в каструлю з водою, до них додайте бекон. Варіть бульйон півтори години.
томатний суп з капустою і м'ясом - фото крок 4
Через півтори години додайте в каструлю шинкованную капусту, дрібно нарізані чебрець і кріп.
томатний суп з капустою і м'ясом - фото крок 5
Очистіть помідори від шкірки, для цього опустіть їх на хвилину в окріп. Шкірку буде легше зняти. Потім розріжте помідори на четвертинки і додайте до супу. Вилийте туди ж вино і киньте лавровий лист. Додайте нарізані шматочки м'яса. Додати сіль, поперчіть за смаком і варіть ще півгодини. Слідкуйте за тим, щоб капуста не переварити.
томатний суп з капустою і м'ясом - фото крок 6
Ваш томатний суп з капустою і м'ясом готовий! Перед подачею можете прикрасити зеленню.

Схожі рецепти