Рецепт Томатний суп з фаршем фото

Томатний суп з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Набридло готувати одноманітні супи? Хочеться чогось новенького і цікавого? Тоді заглядаємо на вогник до смачних томатному супу з фаршем! Вам сподобається, гарантую.

Опис приготування:

Пропоную вам рецепт приготування томатного супу з фаршем. Цей суп готують як з свіжих, так і з консервованих помідорів. Томатний суп може бути приготовлений у вигляді крем-супу або супу-пюре, існують також рецепти на основі томатного соку, але ми з вами сьогодні приготуємо з консервованих томатів, вийти дуже смачно. Подавати такий томатний супчик найкраще зі сметаною і хлібом. Пробуємо! :)

  • Фарш - 300 грам (яловичий)
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Томати - 850 грам (консервовані)
  • Лечо - 400 грам
  • Мал - 150 грам (відварений)
  • Крем - 100 грам
  • Вода - 2-3 склянок
  • Часник - 1 зубчик
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком (кріп, петрушка і т.Д.)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
томатний суп з фаршем - фото крок 1
У каструлі з товстим дном, змащеній невеликою кількістю масла, обсмажуємо фарш до готовності. Приправляємо і викладаємо.
томатний суп з фаршем - фото крок 2
У тій же каструлі обсмажуємо дрібно нарізану цибулю з часником до м'якості.
томатний суп з фаршем - фото крок 3
До цибулі з часником додаємо томатну пасту, лечо, томати з соком і воду. Доводимо все до кипіння, зменшуємо вогонь і Томім під кришкою 10 хвилин.
томатний суп з фаршем - фото крок 4
Додаємо в суп 100 грам сметани.
томатний суп з фаршем - фото крок 5
Блендером збиваємо суп до однорідного стану.
томатний суп з фаршем - фото крок 6
Викладаємо в суп фарш і попередньо відварений рис. Довести до кипіння і вимкнути. Зелень промити, дрібно порубати і додати до супу. Готово!

Схожі рецепти