Томатний суп з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Набридло готувати одноманітні супи? Хочеться чогось новенького і цікавого? Тоді заглядаємо на вогник до смачних томатному супу з фаршем! Вам сподобається, гарантую.
Опис приготування:
Пропоную вам рецепт приготування томатного супу з фаршем. Цей суп готують як з свіжих, так і з консервованих помідорів. Томатний суп може бути приготовлений у вигляді крем-супу або супу-пюре, існують також рецепти на основі томатного соку, але ми з вами сьогодні приготуємо з консервованих томатів, вийти дуже смачно. Подавати такий томатний супчик найкраще зі сметаною і хлібом. Пробуємо! :)
- Фарш - 300 грам (яловичий)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Томати - 850 грам (консервовані)
- Лечо - 400 грам
- Мал - 150 грам (відварений)
- Крем - 100 грам
- Вода - 2-3 склянок
- Часник - 1 зубчик
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком (кріп, петрушка і т.Д.)
- Сіль, перець - За смаком
- Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
У каструлі з товстим дном, змащеній невеликою кількістю масла, обсмажуємо фарш до готовності. Приправляємо і викладаємо.
У тій же каструлі обсмажуємо дрібно нарізану цибулю з часником до м'якості.
До цибулі з часником додаємо томатну пасту, лечо, томати з соком і воду. Доводимо все до кипіння, зменшуємо вогонь і Томім під кришкою 10 хвилин.
Додаємо в суп 100 грам сметани.
Блендером збиваємо суп до однорідного стану.
Викладаємо в суп фарш і попередньо відварений рис. Довести до кипіння і вимкнути. Зелень промити, дрібно порубати і додати до супу. Готово!