Рецепт Тісто пельменное класичне фото

Тісто пельменное класичне
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Всі ми з вами напевно шалено любимо ласувати пельмешками, але не завжди знаємо, як зробити їх самостійно. В першу чергу потрібно знати, як приготувати тісто для пельменів.

Опис приготування:

Як дізнатися, звичайно, якщо тісто? Просто ущипніть його. Якщо воно тримає форму - значить воно готове. Це найпростіший рецепт приготування тіста для пельменів, тут використовується мінімум інгредієнтів, а втім можна ще додавати і яйця, вершкове або рослинне масло, молоко, різні види борошна… Слідкуйте завжди за температурою води, вона повинна бути не нижче 35 З.

  • Борошно - 500 грам
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
1
Спочатку просійте борошно. Складіть її в миску (каструлю), зробіть посередині поглиблення, влийте в нього воду, приправити сіллю.
2
Акуратно виделкою починайте з'єднувати борошно з водою. Добре вимішують тісто руками (хвилин 15), потім залиште його трохи постояти (хвилин 20-30).
3
Посипте стільницю борошном, розкачайте пласт і розділіть його на шматочки, кожен з яких розкачайте качалкою, потім викладайте начинку.

Схожі рецепти