Тісто для пирога з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Пироги з м'ясом або фаршем - даний частування для рідних і близьких. Хочу поділитися з вами своїм варіантом рецепта тесту для пирога з фаршем.
Опис приготування:
Можна робити тісто листкове, але я вважаю, сильно жирно буде (особливо в поєднанні з м'ясом). Тому, для приготування тіста для пирога з фаршем я роблю дріжджове тісто. Для цього нам знадобиться пачка сухих дріжджів. А начинка - будь-який фарш або фарш з капустою (в цей раз у мене квашена була).
- Борошно - 500 грам
- Дріжджі - 11 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 250 мілілітрів
- Масло рослинне - 6 Ст. Ложок
Підготуйте інгредієнти.
Замісити тісто: в молоці розведіть дріжджі, додавайте борошно поступово. Розбийте в неї яйце, додайте олію. За консистенцією схоже тісто на пельменное. Відставте на годину в тепле місце.
Потім тісто ще раз вимісити і поставте підходити на 30 хвилин. Як підійшло - розділи 2 частини. Нижню розгортаємо.
Викладаємо у форму для випікання.
Заповнюємо начинкою.
Верхню частину можна зробити візерункової. Відправляємо в духовку розігріту на 30 хвилин.
У нас виходить відмінний пиріг з тіста для пирога з фаршем. Смачного!
У нас виходить відмінний пиріг з тіста для пирога з фаршем. Смачного!