Рецепт Тісто для пирога без дріжджів фото

Тісто для пирога без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Молочні продукти , Вершки , Вершковий сир , Сир , Вершкове масло
Пісні страви
На швидку руку
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Любителям солодкого, та й несолодкої випічки дуже рекомендую цей рецепт на замітку. Він хороший тим, що тісто можна зробити заздалегідь і прибрати в морозилку, а потім використовувати при необхідності.

Опис приготування:

Хочу запропонувати вам дуже класний варіант, як приготувати тісто для пирога без дріжджів. Головна уязик - всі інгредієнти повинні бути холодними! Тісто виходить дуже ніжним, м'яким і після запікання вийде хрусткий і смачний корж. Використовувати його можна як основу для солодких пирогів з ягодами або фруктами, наприклад, а також для заливних пирогів з овочами, м'ясом або грибами.

  • Борошно - 2 склянки(+ 4 немає. Л.)
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 170 грам
  • Крем-сир - 350 грам
  • Вершки - 3 чайних ложки
тісто для пирога без дріжджів - фото крок 1
1. У глибокій мисці з'єднайте просіяне борошно з сіллю і цукром. Перемішайте.
тісто для пирога без дріжджів - фото крок 2
2. Наріжте кубиками холодну (! ) вершкове масло і викладіть холодний крем-сир. Викладіть масло і сир в борошно і розімніть до стану однорідної крихти.
тісто для пирога без дріжджів - фото крок 3
3. Влийте вершки і перемішайте як слід.
тісто для пирога без дріжджів - фото крок 4
4. Готове тісто розділити навпіл, упакуйте кожну частину в харчову плівку і приберіть в холодильник мінімум на 1 час.

Схожі рецепти