Рецепт Тісто для піци з дріжджами фото

Тісто для піци з дріжджами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Борошно, Пшеничне борошно, Дріжджі, Сухі дріжджі
Пісні страви
На обід, На вечерю
Випічка, Піца

Любіть піцу, але ніяк не виходить ідеальне тісто? Тоді представляю вам рецепт, як приготувати тісто для піци з дріжджами. Завдяки йому виходить повітряне тісто з скоринкою після випічки.

Можна купити готове тісто для піци, але я віддаю перевагу приготувати його самостійно. Для начинки можна використовувати улюблені продукти, соус і сир. Таке тісто можна приготувати заздалегідь і відправити в морозильну камеру на зберігання. Піца вийде м'яка, але з хрусткою скоринкою.

  • Вода - 2 склянки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
  • Борошно пшеничне - 5, 5 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки (можна соняшникова )
1
Воду підігрійте до кімнатної температури, потім перелийте її в миску і додайте цукровий пісок, перемішайте до розчинення цукрових крупинок.
2
Перекладіть дріжджі в миску з водою, перемішайте руками і залиште на п'ятнадцять хвилин.
3
Через необхідний час введіть заздалегідь просіяне борошно (5 склянок), сіль і в самому кінці влийте оливкове масло, замісіть тісто.
4
Перекладіть тісто з миски на стіл, присипаний невеликою кількістю борошна (0, 5 склянки), замісіть м'яке і еластичне тісто.
5
Перекладіть тісто назад в миску і накрийте рушником, залиште його на 1 час в тепле.
6
Приготоване тісто розділіть на 4 частини. Використовуйте його відразу або зберігайте в морозильній камері.

Схожі рецепти