Рецепт Тісто для пельменів в хлібопічці фото

Тісто для пельменів в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно
На обід , Для дітей
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 8-9
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чи знали ви, що тісто для пельменів вийде еластичнішою, якщо відправити його"доходити" в теплу середу? Перевірте цей простий рецепт тіста для пельменів в хлібопічці, і ви здивуєтеся результату.

Опис приготування:

Якщо у вас є хлібопічка, напевно вам не потрібно розповідати, наскільки однорідним завжди буде виходити тісто вашої випічки, але ви напевно не здогадувалися, що і з пельменями так само. Тому розповідаю, як приготувати тісто для пельменів в хлібопічці.

1. У контейнер вбиваємо яйце, розбивши жовток виделкою, і вливаємо воду.

2. Додамо сіль і просіяне борошно.

3. Тепер відправимо все разом в хлібопічку, і виставляємо програму для замісу тіста.

4. Коли тісто замісити, дістаємо, і вручну домішуємо ще кілька ложок борошна, ніж тісто щільніше, тим легше буде робити пельмені, тому постарайтеся.

5.Тепер цей великий готовий однорідний шматок тіста розрізаємо на кілька шматочків поменше, один залишимо, а решта відправимо полежати назад в хлібопічку.

6. А з останків шматка тіста формуємо спочатку ковбаску, а її вже нарізаємо порційними однаковими шматочками.

7. З кожного шматочка формуємо качалкою плоский кружок, і вже в нього доповідаємо начинку, і далі готуємо, як ви і звикли, напевно у вас є свій рецепт пельменів.

Такий ось рецепт приготування тіста для пельменів в хлібопічці значно спрощує життя кожної господині, адже так? Так що, якщо є такий агрегат будинку, обов'язково спробуйте готувати так!


  • Вода - 3/4 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 3 склянки
Якщо у вас є хлібопічка, напевно вам не потрібно розповідати, наскільки однорідним завжди буде виходити тісто вашої випічки, але ви напевно не здогадувалися, що і з пельменями так само. Тому розповідаю, як приготувати тісто для пельменів в хлібопічці.

1. У контейнер вбиваємо яйце, розбивши жовток виделкою, і вливаємо воду.

2. Додамо сіль і просіяне борошно.

3. Тепер відправимо все разом в хлібопічку, і виставляємо програму для замісу тіста.

4. Коли тісто замісити, дістаємо, і вручну домішуємо ще кілька ложок борошна, ніж тісто щільніше, тим легше буде робити пельмені, тому постарайтеся.

5.Тепер цей великий готовий однорідний шматок тіста розрізаємо на кілька шматочків поменше, один залишимо, а решта відправимо полежати назад в хлібопічку.

6. А з останків шматка тіста формуємо спочатку ковбаску, а її вже нарізаємо порційними однаковими шматочками.

7. З кожного шматочка формуємо качалкою плоский кружок, і вже в нього доповідаємо начинку, і далі готуємо, як ви і звикли, напевно у вас є свій рецепт пельменів.

Такий ось рецепт приготування тіста для пельменів в хлібопічці значно спрощує життя кожної господині, адже так? Так що, якщо є такий агрегат будинку, обов'язково спробуйте готувати так!

Схожі рецепти