Тісто для пельменів в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Чи знали ви, що тісто для пельменів вийде еластичнішою, якщо відправити його "доходити" в теплу середу? Перевірте цей простий рецепт тіста для пельменів в хлібопічці, і ви здивуєтеся результату.
Якщо у вас є хлібопічка, напевно вам не потрібно розповідати, наскільки однорідним завжди буде виходити тісто вашої випічки, але ви напевно не здогадувалися, що і з пельменями так само. Тому розповідаю, як приготувати тісто для пельменів в хлібопічці.
1. У контейнер вбиваємо яйце, розбивши жовток виделкою, і вливаємо воду.
2. Додамо сіль і просіяне борошно.
3. Тепер відправимо все разом в хлібопічку, і виставляємо програму для замісу тіста.
4. Коли тісто замісити, дістаємо, і вручну домішуємо ще кілька ложок борошна, ніж тісто щільніше, тим легше буде робити пельмені, тому постарайтеся.
5.Тепер цей великий готовий однорідний шматок тіста розрізаємо на кілька шматочків поменше, один залишимо, а решта відправимо полежати назад в хлібопічку.
6. А з останків шматка тіста формуємо спочатку ковбаску, а її вже нарізаємо порційними однаковими шматочками.
7. З кожного шматочка формуємо качалкою плоский кружок, і вже в нього доповідаємо начинку, і далі готуємо, як ви і звикли, напевно у вас є свій рецепт пельменів.
Такий ось рецепт приготування тіста для пельменів в хлібопічці значно спрощує життя кожної господині, адже так? Так що, якщо є такий агрегат будинку, обов'язково спробуйте готувати так!
- Вода - 3/4 склянки
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Борошно - 3 склянки
1. У контейнер вбиваємо яйце, розбивши жовток виделкою, і вливаємо воду.
2. Додамо сіль і просіяне борошно.
3. Тепер відправимо все разом в хлібопічку, і виставляємо програму для замісу тіста.
4. Коли тісто замісити, дістаємо, і вручну домішуємо ще кілька ложок борошна, ніж тісто щільніше, тим легше буде робити пельмені, тому постарайтеся.
5.Тепер цей великий готовий однорідний шматок тіста розрізаємо на кілька шматочків поменше, один залишимо, а решта відправимо полежати назад в хлібопічку.
6. А з останків шматка тіста формуємо спочатку ковбаску, а її вже нарізаємо порційними однаковими шматочками.
7. З кожного шматочка формуємо качалкою плоский кружок, і вже в нього доповідаємо начинку, і далі готуємо, як ви і звикли, напевно у вас є свій рецепт пельменів.
Такий ось рецепт приготування тіста для пельменів в хлібопічці значно спрощує життя кожної господині, адже так? Так що, якщо є такий агрегат будинку, обов'язково спробуйте готувати так!