Тісто для пельменів на воді
(покроковий рецепт з фото)
Пельмені краще їсти приготовані своїми руками, адже вони набагато смачніше покупних. Ну а якщо ви ще не вирішили за яким рецептом приготувати тісто, тоді я пропоную вас свій перевірений варіант.
Звичайно, є досить багато різних варіантів приготування тіста для пельменів, і кожна господиня обирає той, з яким на її погляд пельмені виходять найбільш смачними. Я теж зробила свій вибір і вже кілька років готую їх тільки у цій простому рецептом тіста для пельменів на воді, адже для мене він найкращий. З таким тестом пельмені виходять дуже смачні, гарненькі і зовсім не розвалюються під час приготування. Та й працювати з ним одне задоволення, воно не липне до рук і столу, а розкочується дуже легко, в загальному виходить відмінне м'яке і еластичне тісто. І якщо ви вирішили на дозвіллі порадувати своїх рідних смачними, соковитими і ароматними пельменями, тоді я із задоволенням поділюся з вами своїм рецептом і розповім, як приготувати тісто для пельменів на воді.
- Борошно пшеничне - 5 склянок
- Вода холодна - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка