Рецепт Тісто для печива фото

Тісто для печива
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Борошно
Для дітей, На швидку руку
Випічка, Печиво

Розповідаю, як приготувати тісто для печива. Рецепт простий і універсальний, по ньому ви без праці замісіть правильне тісто для печива. Класичний рецепт, якому вже не один десяток років.

Пропоную вашій увазі класичний рецепт тіста для печива, по якому ви приготуєте відмінне тісто, з якого без праці приготуєте хороше пісочне печиво. Рецепт взято з французької книги про кондитерська справа, так що можете не сумніватися - він дійсно хороший і перевірений часом.

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукровий пісок - 100 грам
  • Борошно - 250 грам
  • Вода - 60 мілілітрів
  • Розпушувач тіста - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/8 чайних ложки
тісто для печива - фото крок 1
У маленькій каструлі змішуємо вершкове масло, цукор, воду і сіль.
тісто для печива - фото крок 2
На середньому вогні доводимо суміш до кипіння, після чого знімаємо з вогню і охолоджуємо до кімнатної температури.
тісто для печива - фото крок 3
У велику миску просіваємо борошно і розпушувач.
тісто для печива - фото крок 4
Коли масляна суміш охолоне до кімнатної температури, додаємо її до борошна.
тісто для печива - фото крок 5
Ложкою перемішуємо тісто до однорідності. За консистенцією тісто для печива повинно вийти досить щільним.
тісто для печива - фото крок 6
Скачує з тіста кулю, загортаємо в харчову плівку і відправляємо в холодильник на 3 годину.
тісто для печива - фото крок 7
За три години тісто можна діставати з холодильника, розрізати на частини і використовувати за призначенням.

Схожі рецепти