Сирне тісто для печива
(покроковий рецепт з фото)
Сирне печиво - дуже смачний і ароматний варіант випічки для дітей. Готується нескладно, прекрасно зберігається в холодильнику протягом доби. Дивіться рецепт!
Щоб приготувати сирне тісто для печива, знадобиться холодне вершкове масло і сир. Кількість цукру можна регулювати на свій смак. Замісити тісто і спечіть печиво! хай щастить!
- Сир - 250 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
- Цукор - 70 грам
- Розпушувач - 10 грам
- Ванілін - 1 щіпка (по бажанню)
Підготуйте продукти для печива. Можна використовувати охолоджене масло або топлене.
Розімніть виделкою ретельно сир, щоб не було грудочок. Можна протерти через сито.
Так як я використовувала вершкове масло охолоджене, то я потерла його на крупній тертці, щоб легше змішати з сиром. Плюс охолодженого масла в тому, що потім готове тесті потрібно менше охолоджувати. Отже, швидше буде готове печиво.
Додайте цукор, борошно і розпушувач. Ретельно вимішайте тісто до однорідного стану.
Повинен вийти щільний і пластичний колобок. Загорніть тісто в пакет, відправте в холодильник на 30 хвилин. Після чого воно готове для використання за призначенням.