Сирне тісто для булочок
(покроковий рецепт з фото)
Булочки з сирного тіста виходять дуже ніжними, повітряними, м'якими і дуже смачними. Готувати їх зовсім нескладно. Просто дивіться рецепт, як приготувати сирне тісто для булочок.
Дуже смачні і ніжні булочки. Для їх приготування збийте міксером всі інгредієнти для тіста (крім борошна) в однорідну масу, потім додайте борошно і замісіть тісто. Сформуйте з нього булочки, змастіть їх жовтком і посипте цукром. Викладіть на змащене деко і випікання протягом півгодини. Приємного чаювання!
- Борошно - 400 грам
- Сир - 250 грам
- Цукор - 100 грам
- Рослинна олія - 8 Ст. Ложок
- Молоко - 6 Ст. Ложок
- Пекарський порошок - 2 штуки (в пакетиках)
- Жовток - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
Збийте міксером цукор, сир і пекарський порошок.
Додайте масло, молоко, сіль, ще раз гарненько збийте. Потім додайте борошно і замістити тісто.
З тіста сформуйте булочки, змастіть їх жовтком і посипте цукром. Потім розмістіть на змащеному деку. Між булочками має бути відстань близько сантиметра, т.К. При запіканні вони значно збільшаться.
Розігрійте духовку до 190 градусів і випікайте булочки протягом 30 хвилин. Відразу можна подати їх на стіл.