Тісто для печива «горішки»
(покроковий рецепт з фото)
Горішки - це ласощі, яке викликає теплі спогади з дитинства. Найголовніше для смачного печива "горішки" - правильно зробити тісто, щоб горішки виходили хрусткими і танули в роті.
Сьогодні я розповім, як приготувати тісто для печива "горішки" . Щоб печиво виходило хрустким і солодким, дотримуйтесь всіх інструкцій.
З начинкою зі згущеного молока ласощі виходить як в дитинстві. А скільки буде радості у ваших діток, коли ви спече їм такі печеньки!
- Борошно - 3 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 1/2 склянки
- Вершкове масло - 250 грам
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Сіль - 1/3 чайних ложки
1
Займіться яйцями: Мартенс відділи Желтков. Жовтки розітріть з цукром до білого кольору. Білки збийте до стійких піків.
2
Борошно просійте через сито, додайте в неї сіль і соду, добре все перемішайте.
3
Вершкове масло поріжте на невеликі шматочки і перетріть з борошном до однорідності.
4
Акуратно вмішати білки в тісто. Воно повинно виходити м'яким, еластичним і ніжним.
5
Готове тісто залиште відпочити на хвилин 15 і можете приступати до випічки горішків.