Тісто для млинців на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Найпоширеніший вид млинців - на молоці. Ніжні, м'які і дуже смачні виходять млинці. Причому, чим жирніше молоко, тим краще. Дивіться рецепт!
Для смачного тіста використовуйте жирне натуральне молоко. Додайте в нього яйця, цукор, борошно і віночком змішайте до однорідності. Смажити млинці потрібно на чистій і сухій антипригарной сковороді.
- Молоко - 500 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Ванільний цукор - 1 штука (упаковка)
- Борошно пшеничне вищого ґатунку - 200-250 грам
- Рослинна олія без запаху - 3 Ст. Ложки
Приготуйте продукти для млинців. Для аромату можна використовувати ванільний цукор або будь-які фруктові есенції.
У молоці розчиніть цукор, додайте яйця. Віночком змішайте.
Додайте щіпку солі, ванільний цукор. Введіть просіяне борошно, рослинне масло і віночком змішайте тісто до однорідності.
Тісто для млинців готове. Слідувати, щоб не було борошняних грудочок. Консистенція тіста повинна бути в міру рідкої. Використовуйте тісто за призначенням.