Тістечка з попкорну з мигдалем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тістечок з попкорну, солоних кренделів, підсмаженого мигдалю, жирних вершків і мініатюрного зефіру.
Ці незвичайні легкі тістечка стануть відмінною закускою на вечірці або пікніку. При бажанні ви можете додати в тістечка трохи кайенского перцю, щоб зробити їх пікантними.
- Масло в спреї - За смаком
- Підсмаженого мигдалю - 1 Склянка
- Солі - 1 Чайна ложка (плюс сіль для посипання)
1. Крупно нарізати солоні кренделі. Нарізати мигдаль. Скропити форму для випічки розміром 22х32 см маслом в спреї. У великій мисці перемішати разом попкорн, мигдальні горіхи і солоні кренделі.
2. У середній каструлі довести цукор, 1 чайну ложку солі, 1/2 склянки води до кипіння на середньому вогні. Це забере у вас приблизно від 8 до 12 хвилин.
3. Зняти каструлю з вогню і повільно влити густі вершки.
4. Відразу ж додати мініатюрний зефір і перемішати до повного розчинення.
5. Залити приготовленою карамельної сумішшю попкорн в мисці, швидко перемішати за допомогою гумового шпателя.
6. Потім викласти масу в підготовлену форму, розрівняти і притиснути до поверхні - це найзручніше робити вологими руками. Рясно посипати тістечка сіллю.
7. Дати охолонути перед нарізкою. Потім розрізати на прямокутники і подавати.