Тілапія в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Ідея для корисного і смачного обіду або вечері - це простий рецепт тілапії в фользі. Ніжне рибне філе з овочами з задоволенням їдять і дорослі, і дітки.
Це дивно апетитне і корисне блюдо. Риба виходить дуже соковитою, а овочі м'якими і ароматними. Існує два варіанти, як зробити тилапию в фользі - цілком або вже відокремленим від кісток філе. В даному випадку використовується саме філе.
- Файл тілапія - 4 штуки
- Солодкий перець - 2 штуки
- Зелена цибуля - 2 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Спеції - 1 щіпка
- Вершкове масло - 4 чайних ложки
1. Солодкий перець вимити, очистити від хвостиків і насіння. Нарізати тонкою соломкою. Перець - ідеальний варіант для риби. При бажанні, звичайно, в рецепт приготування тилапии в фользі можна внести корективи, замінивши перець помідором, кабачком або картоплею, наприклад.
2. Зелену цибулю вимити, просушити і подрібнити. Також можна додати половинку ріпчастої цибулі.
3. На лист фольги викласти частину овочів, а зверху - шматочок риби. В даному варіанті блюдо буде готуватися порційно, так що овочі необхідно поділити на 4 частини.
4. Рибку посолити і поперчити за смаком. При бажанні можна додати улюблені спеції.
5. Щоб тілапія в фользі в домашніх умовах була соковитіше, зверху рибку можна побризкати оливковою олією або, як в даному випадку, додати невеликий шматочок вершкового масла.
6. Кожен конвертик з фольги необхідно щільно загорнути, ретельно скріплюючи краю.
7. Тепер рибку можна відправити в заздалегідь розігріту духовку на 20-25 хвилин, а залежно від розміру тилапии. Подавати блюдо можна з улюбленим гарніром або без нього.