Тілапія в фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Будь-яку рибу простіше і швидше за все запекти в духовці, в фользі. Ось і улюблену тилапию готую таким же способом останні кілька років. Гарне поєднання з рибою складуть запечені овочі!
Скажімо, у вас є рибне філе, але ви зовсім не знаєте, як приготувати тилапию в фользі в духовці? Все дуже просто: купуємо в магазині вже готове філе і запікаємо його з томатами під хрусткою скоринкою пармезану. Просто чудове поєднання!
- Тілапія - 4 штуки (філе)
- Пармезан - 100 грам
- Помідори - 3 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Вершкове масло - 60 грам
- Сік лимонний - 3 Ст. Ложки
Попередньо прогреваем духовку до 220 градусів. Розтопити вершкове масло, змастіть їм філе тілапії з двох сторін.
Перекладаємо рибу на деко, застелений папером для випічки. Поливаємо лимонним соком. Присипаючи сіллю і перцем за смаком.
Кладемо на рибу томати, порізані кружальцями.
Також можна присипати рибу зеленою цибулею. Загортаємо тилапию в фольгу, запікаємо її 20 хвилин. Для 5 хвилин до готовності присипте тилапию тертим пармезаном.
Смачного!