Теплий салат з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Дуже гармонійне блюдо в якому чудово поєднуються зелень, куряча печінка і кедрові горішки. Відмінне блюдо для легкої вечері, одночасно і ситне, і легке, і корисне. Готується просто.
Дуже смачний, легкий і ситний салат. У ньому дуже гармонійно поєднуються хрустка свіжа зелень, кедрові горішки і тепла ніжна куряча печінка, приготована в вершках. Як на мене, цього салату і не потрібно ніяка заправка, але ви можете скропити салат лимонним соком або бальзаміком. Розповідаю, як приготувати теплий салат з курячої печінки. Обов'язково приготуйте його, не пошкодуєте!
- Куряча печінка - 300 грам
- Помідори свіжі - 2 штуки
- Рукола - 1 пучок
- Мікс салат - 1 пучок
- Вершки 33% - 100 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 30 грам
- Кедрові горішки - 100 грам
- Сіль - 2 щіпки
На сухій сковороді злегка обсмажити кедрові горішки.
Курячу печінку ретельно промиємо, обсушити і обваляти в борошні.
На розігрітому вершковому маслі обсмажити печінку хвилин 5, потім додамо вершки і сіль і згасимо печінку ще хвилин 10 на слабкому вогні.
Ретельно промиємо листя салату, обсушити їх на паперовому рушнику.
Листочки рукколи теж промиваємо і обсушуємо. Можна змішати рукколу з салатним листям.
Помідор нарізаємо на дольки.
І приступаємо до складання салату: викладаємо на тарілку частина зелені і часточки помідорів, викладемо печінку з вершками. Зверху викладемо ще трохи зелені і посипем кедровими горішками. Можна заправити салат бальзаміком.