Рецепт Теплий салат з картоплею і беконом фото

Теплий салат з картоплею і беконом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Молочні продукти , Фрукти , Картопля , Бекон
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Простий, але дуже смачний салатик може стати і легким основною стравою, адже подається такий салат теплим! З таким салатом можна імпровізувати, брати будь-які салатні листя або їх мікс.

Опис приготування:

Салат на основі листя салату з додаванням смажених скибочок бекону, обсмажених скибочок картоплі і сиру з пліснявою - дивний. Особливу родзинку салату надає заправка на основі того ж сиру з лимонним соком і оливковою олією.

  • Картопля - 3 штуки
  • Бекон - 60 грам
  • Салатний мікс - 70 грам
  • Сир - 40 грам (з пліснявою)
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Бальзамічекій оцет - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
теплий салат з картоплею і беконом - фото крок 1
Картоплю відварити в мундирі, прохолодний, наріжте часточками.
теплий салат з картоплею і беконом - фото крок 2
Смужки бекону обсмажте на сухій сковороді.
теплий салат з картоплею і беконом - фото крок 3
Картоплю обсмажте в випарується з бекону жирі.
теплий салат з картоплею і беконом - фото крок 4
Сир наріжте, половину розімніть виделкою і змішайте з лимонним соком і оливковою олією. Заправка для салату готова.
теплий салат з картоплею і беконом - фото крок 5
Змішайте всі інгредієнти, додайте заправку, зверху викладіть залишився сир - і відразу подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти