Теплий салат з картоплею і беконом
(покроковий рецепт з фото)
Простий, але дуже смачний салатик може стати і легким основною стравою, адже подається такий салат теплим! З таким салатом можна імпровізувати, брати будь-які салатні листя або їх мікс.
Салат на основі листя салату з додаванням смажених скибочок бекону, обсмажених скибочок картоплі і сиру з пліснявою - дивний. Особливу родзинку салату надає заправка на основі того ж сиру з лимонним соком і оливковою олією.
- Картопля - 3 штуки
- Бекон - 60 грам
- Салатний мікс - 70 грам
- Сир - 40 грам (з пліснявою)
- Лимон - 1/2 штуки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Бальзамічекій оцет - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
Картоплю відварити в мундирі, прохолодний, наріжте часточками.
Смужки бекону обсмажте на сухій сковороді.
Картоплю обсмажте в випарується з бекону жирі.
Сир наріжте, половину розімніть виделкою і змішайте з лимонним соком і оливковою олією. Заправка для салату готова.
Змішайте всі інгредієнти, додайте заправку, зверху викладіть залишився сир - і відразу подавайте до столу. Смачного!