Телятина в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Коли в будинку з'являється мультиварка, можна забути про духовці, каструлях і сковорідках, адже в ній ви з легкістю приготуєте будь-яку страву, наприклад, телятина в мультиварці виходить просто дивовижна.
Мені здається, перше, що цікавить купив мультиварку людини - це як в ній готувати м'ясо, адже воно і страви з нього зустрічаються в нашому повсякденному раціоні постійно. Тому сьогодні я хочу поділитися з вами дуже легким і гранично простим рецептом телятини в мультиварці, слідуючи якому, втім, ви можете приготувати і свинину. Я вже перепробувала багато різних варіантів, але цей мені подобається найбільше, адже тільки з ним м'ясо виходить таке ніжне і м'яке. Повірте мені, з цим рецептом приготування телятини в мультиварці вам більше ніколи не доведеться включати духовку.
- Телятина - 1, 2-1, 5 кілограма
- Часник - 3-4 зубчиків
- Лимон - 0, 5 штуки
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, коріандр мелений, приправа для м'яса)
- Сіль - За смаком
Почнем з того, що промиємо телятину під проточною водою і висушити її за допомогою паперових серветок. Після цього ми викладаємо м'ясо в глибоку миску і натираємо його з усіх боків сіллю і спеціями.
Далі ми викладаємо на м'ясо пару часточок лимона і поливаємо його лимонним соком. Ставимо телятину в холодильник на 3-4 години маринуватися.
З плином часу знову дістаємо м'ясо, робимо в ньому кілька проколів і засовуємо в них зубчики часнику, викладаємо телятину разом з лимонними часточками на лист фольги.
Обертаємо м'ясо фольгою в один шар і викладаємо його в чашу мультиварки.
Включаємо режим "випічка", встановлюємо час 1, 5 години і йдемо займатися своїми справами. Для 30 хвилин до закінчення режиму фольгу слід розкрити, а в чашу налити трохи водички.
От і все, ми не докладали ніяких зусиль, а мультиварка приготувала для нас дуже смачне м'ясо. Приємного всім апетиту!