Телятина з баклажанами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Щоб приготувати смачну тушковане теляче м'ясо з баклажанами, вам знадобиться ваша мультиварка і трішечки натхнення. Блюдо виходить дуже ароматним і ситним. Ідеально для вечері або обіду!
Приготуємо телятину з баклажанами в мультиварці в домашніх умовах. У процесі приготування ви не знайдете нічого складного! Спершу обсмажується м'ясо. Потім всі інші інгредієнти нарізаються і укладаються шарами в чашу мультивак. Готується блюдо 2 годину. Хай щастить!
- Телятина - 1 кілограм
- Вершкове масло - 150 грам
- Кабачки - 2 штуки
- Баклажани - 2 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Помідори черрі - За смаком
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Крупно нарізаємо м'ясо, обсмажуємо його в мультиварці на рослинній олії. Режим "випічка" 20 хвилин.
Солимо і перчимо м'ясо, додаємо будь-які спеції за смаком. Морква ріжемо соломкою, цибуля - півкільцями. Додаємо до м'яса.
Середніми брусками ріжемо баклажани, викладаємо в чашу.
Кабачки також ріжемо брусочками, помідори - з 4 частини. Додаємо в чашу.
Додаємо порізану соломкою болгарський перець, а зверху - скибочки вершкового масла. Вливаємо півсклянки води, готуємо в режимі "гасіння" 1, 5 годин.
Смачного!