Тефтелі з сирим рисом
(покроковий рецепт з фото)
Коли душа вимагає справжньої домашньої кухні, а часу на довгий приготування зовсім немає, то кращий вихід з такої ситуації - це зробити соковиті тефтелі з сирим рисом. І ваша проблема вирішена
Не знаю як ви, але особисто я просто обожнюю тефтелі, і у мене є безліч рецептів їх приготування, і сьогодні я хочу поділитися з вами одним з таких простих рецептів тефтелей з сирим рисом. Чому з сирим? Все дуже просто! Давайте розглянемо, з чого зроблені тефтелі: в їх класичному варіанті вони складаються з фаршу і рису, який перед приготуванням відварюють до напівготовності. На мій погляд, можна значно спростити цей процес, і тим самим скоротити час приготування, і зараз я розповім вам, як зробити тефтелі з сирим рисом швидко і неймовірно смачно. І якщо ви ще не вирішили, що приготувати сьогодні на вечерю, то я допоможу вам, повірте, якщо ви зробите це чудове блюдо, всі залишаться дуже задоволені, а тарілки будуть порожніми вже через кілька хвилин.
- Фарш м'ясний - 600 грам
- Мал - 150-200 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки(1 - в фарш, 1 - в підливу)
- Морква - 1 штука(0, 5 - в фарш, 0, 5 - в підливу)
- Яйце - 1 штука
- Паста томатна - 300-400 грам
- Вода - 0, 5-1 склянки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком