Рецепт Піца з сирим фаршем фото

Піца з сирим фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Фуршет , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Піца з сирим фаршем, на відміну від піци з уже готовим, відрізняється більшою соковитістю. Фарш можна використовувати будь-який. А до м'яса відмінно підійде цибулю, помідори черрі, зелень. Приступаємо!

Опис приготування:

Як приготувати піцу з сирим фаршем?

1. У мисці змішайте розпушувач і просіяне борошно. Помішуючи, введіть воду і оливкове масло. Замісити тісто руками. Воно повинно вийти досить м'яким. Розкачайте його на присипаної борошном поверхні до товщини в 0, 5 см. Деко застеліть пергаментом і викладіть на нього розкачане тісто.

2. Увімкніть духовку. Встановіть температуру, при якій будемо запікати піцу, - 190 градусів.

3. Ложкою намажте на розкачане тісто томатне пюре. Можна використовувати збиті блендером консервовані у власному соку помідори.

4. Тертий сир розподіліть по основі для піци.

5. Фарш змішайте зі спеціями для фаршу, приправити сіллю, поперчіть. Розмішайте до однорідної маси.

6. Викладіть на піцу нарізані половинками помідори-чері.

7. Випікайте піцу з сирим фаршем протягом 15-20 хвилин.

8. Готову піцу прикрасьте свіжим рубаним базиліком або петрушкою. Буде достатньо кількох листочків базиліка або гілочки петрушки.

Піца з фаршем готова!

Смачного!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Сир тертий - 5-6 Ст. Ложок
  • Фарш - 250-300 грам (свинячий, яловичий або суміш свинячого з яловичим)
  • Помідори черрі - 5-7 штук
  • Томатне пюре - 3-4 Ст. Ложок
  • Цибулина синя - 1 штука (маленького розміру)
  • Сіль, спеції для фаршу - - За смаком
  • Базилік або петрушка - - За смаком
Як приготувати піцу з сирим фаршем?

1. У мисці змішайте розпушувач і просіяне борошно. Помішуючи, введіть воду і оливкове масло. Замісити тісто руками. Воно повинно вийти досить м'яким. Розкачайте його на присипаної борошном поверхні до товщини в 0, 5 см. Деко застеліть пергаментом і викладіть на нього розкачане тісто.

2. Увімкніть духовку. Встановіть температуру, при якій будемо запікати піцу, - 190 градусів.

3. Ложкою намажте на розкачане тісто томатне пюре. Можна використовувати збиті блендером консервовані у власному соку помідори.

4. Тертий сир розподіліть по основі для піци.

5. Фарш змішайте зі спеціями для фаршу, приправити сіллю, поперчіть. Розмішайте до однорідної маси.

6. Викладіть на піцу нарізані половинками помідори-чері.

7. Випікайте піцу з сирим фаршем протягом 15-20 хвилин.

8. Готову піцу прикрасьте свіжим рубаним базиліком або петрушкою. Буде достатньо кількох листочків базиліка або гілочки петрушки.

Піца з фаршем готова!

Смачного!

Схожі рецепти