Тефтелі з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Такий варіант приготування тефтелей іноді називають американським. Тефтелі готуються зі свинини, лука і плавленого сиру. Запікаються вони з помідорами, що робить блюдо неймовірно соковитим і ситним!
Перед вами простий рецепт приготування тефтелей з плавленим сиром. Томати запікаємо-тушкуємо в томатному соусі в духовці, а потім подаємо до столу з улюбленим гарніром. Удачі в готуванні!
- Свинина - 500 грам
- Помідори - 4 штуки
- Сир плавлений - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Цукор - 1 Ст. Ложка
За допомогою м'ясорубки перекрутити свинину і цибулю. Додайте тертий плавлений сир, яйце, сіль і перець за смаком. Ретельно перемішайте.
Сформуйте тефтелі. Помідори опустіть на 5 хвилин в окріп, а потім дістаньте їх, видаліть з них шкірку.
Перекладіть помідори в ємність для запікання, додайте перець і 1 ст.Л. Цукру, сіль за смаком. Тушіте 15 хвилин, поки помідори не пустять багато соку.
Укладаємо в помідорний сік тефтелі, готуємо в духовці 30 хвилин.
Подаємо до столу з макаронами або іншим гарніром. Смачного!