Рецепт Тефтелі з плавленим сиром фото

Тефтелі з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Молочні продукти , Сир , Плавлений сир
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Такий варіант приготування тефтелей іноді називають американським. Тефтелі готуються зі свинини, лука і плавленого сиру. Запікаються вони з помідорами, що робить блюдо неймовірно соковитим і ситним!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування тефтелей з плавленим сиром. Томати запікаємо-тушкуємо в томатному соусі в духовці, а потім подаємо до столу з улюбленим гарніром. Удачі в готуванні!

  • Свинина - 500 грам
  • Помідори - 4 штуки
  • Сир плавлений - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
тефтелі з плавленим сиром - фото крок 1
За допомогою м'ясорубки перекрутити свинину і цибулю. Додайте тертий плавлений сир, яйце, сіль і перець за смаком. Ретельно перемішайте.
тефтелі з плавленим сиром - фото крок 2
Сформуйте тефтелі. Помідори опустіть на 5 хвилин в окріп, а потім дістаньте їх, видаліть з них шкірку.
тефтелі з плавленим сиром - фото крок 3
Перекладіть помідори в ємність для запікання, додайте перець і 1 ст.Л. Цукру, сіль за смаком. Тушіте 15 хвилин, поки помідори не пустять багато соку.
тефтелі з плавленим сиром - фото крок 4
Укладаємо в помідорний сік тефтелі, готуємо в духовці 30 хвилин.
тефтелі з плавленим сиром - фото крок 5
Подаємо до столу з макаронами або іншим гарніром. Смачного!

Схожі рецепти