Тефтелі з грибами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Тефтелі з грибами я навчилася робити, коли гостювала під Москвою. Мої друзі виявилися просто маніяками зі збору грибів. І природно, додавали їх куди тільки можна. Рецепт мені сподобався. Ось він!
Тефтелі з грибами готуються так само, як і класичні тефтелі, тільки в фарш додаються дрібно нарізані гриби. Це надає страві особливий чудовий смак. Головне не переборщити зі спеціями. Тефтелі з грибами можна зробити і в сметанному соусі, виходить теж дуже смачно. Мені подобається варіант зовсім без соусу. Обсмажені тефтелі з грибами просто залийте водою і тушкуйте на повільному вогні. Можна додати трохи сушеної зелені. Успіхів і приємного апетиту! 
- Фарш - 600 грам
 - Мал - 150 грам
 - Гриби - 200 грам
 - Цибуля - 1 штука
 - Яйце - 1 штука
 - Перець - За смаком
 - Сіль - За смаком
 - Морква - 1 штука
 - Томатна паста - 2 Ст. Ложки
 

Фарш змішати з рисом відвареним до напівготовності.

Відварені гриби дрібно нарізати.

Гриби додати до фаршу, посолити, поперчити.

Додати сире яйце і сформувати тефтелі.

Тефтелі обсмажити на маслі.

Додати нашатковану моркву, томатну пасту, розведену у воді і тушкувати до готовності.