Рецепт Тефтелі з грибами фото

Тефтелі з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Гриби
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тефтелі з грибами я навчилася робити, коли гостювала під Москвою. Мої друзі виявилися просто маніяками зі збору грибів. І природно, додавали їх куди тільки можна. Рецепт мені сподобався. Ось він!

Опис приготування:

Тефтелі з грибами готуються так само, як і класичні тефтелі, тільки в фарш додаються дрібно нарізані гриби. Це надає страві особливий чудовий смак. Головне не переборщити зі спеціями. Тефтелі з грибами можна зробити і в сметанному соусі, виходить теж дуже смачно. Мені подобається варіант зовсім без соусу. Обсмажені тефтелі з грибами просто залийте водою і тушкуйте на повільному вогні. Можна додати трохи сушеної зелені. Успіхів і приємного апетиту!

  • Фарш - 600 грам
  • Мал - 150 грам
  • Гриби - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
тефтелі з грибами - фото крок 1
Фарш змішати з рисом відвареним до напівготовності.
тефтелі з грибами - фото крок 2
Відварені гриби дрібно нарізати.
тефтелі з грибами - фото крок 3
Гриби додати до фаршу, посолити, поперчити.
тефтелі з грибами - фото крок 4
Додати сире яйце і сформувати тефтелі.
тефтелі з грибами - фото крок 5
Тефтелі обсмажити на маслі.
тефтелі з грибами - фото крок 6
Додати нашатковану моркву, томатну пасту, розведену у воді і тушкувати до готовності.

Схожі рецепти