Тефтелі з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Тефтелі з грибами я навчилася робити, коли гостювала під Москвою. Мої друзі виявилися просто маніяками зі збору грибів. І природно, додавали їх куди тільки можна. Рецепт мені сподобався. Ось він!
Тефтелі з грибами готуються так само, як і класичні тефтелі, тільки в фарш додаються дрібно нарізані гриби. Це надає страві особливий чудовий смак. Головне не переборщити зі спеціями. Тефтелі з грибами можна зробити і в сметанному соусі, виходить теж дуже смачно. Мені подобається варіант зовсім без соусу. Обсмажені тефтелі з грибами просто залийте водою і тушкуйте на повільному вогні. Можна додати трохи сушеної зелені. Успіхів і приємного апетиту!
- Фарш - 600 грам
- Мал - 150 грам
- Гриби - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
Фарш змішати з рисом відвареним до напівготовності.
Відварені гриби дрібно нарізати.
Гриби додати до фаршу, посолити, поперчити.
Додати сире яйце і сформувати тефтелі.
Тефтелі обсмажити на маслі.
Додати нашатковану моркву, томатну пасту, розведену у воді і тушкувати до готовності.