Святковий лосось з лаймом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування смачного і дуже простого страви з лосося до святкового новорічного столу.
1. Розігріти духовку до 260 ° С
2. Промити лосось, висушити і покладіть на металевий лист для випічки (деко).
3. Промазати кожен шматочок лосося оливковою олією.
4. Вичавити сік з половини лайма на кожен філейний шматок.
5. Посолити і посипати порошком чіпотл, то місце на лососеві, на яке ми помістимо половинку лайма.
6. Зменшити температуру в духовці до 140 ° С
7. Запікати рибу в духовці протягом 8-12 хвилин.
- Філе лосося - 4 штуки (по 150 г кожен шматок)
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
- Вапно - 2 штуки (нарізати навпіл)
- Морська сіль - 1 Чайна ложка
- Порошок Chipotle - 1 Чайна ложка
1. Розігріти духовку до 260 ° С
2. Промити лосось, висушити і покладіть на металевий лист для випічки (деко).
3. Промазати кожен шматочок лосося оливковою олією.
4. Вичавити сік з половини лайма на кожен філейний шматок.
5. Посолити і посипати порошком чіпотл, то місце на лососеві, на яке ми помістимо половинку лайма.
6. Зменшити температуру в духовці до 140 ° С
7. Запікати рибу в духовці протягом 8-12 хвилин.
2. Промити лосось, висушити і покладіть на металевий лист для випічки (деко).
3. Промазати кожен шматочок лосося оливковою олією.
4. Вичавити сік з половини лайма на кожен філейний шматок.
5. Посолити і посипати порошком чіпотл, то місце на лососеві, на яке ми помістимо половинку лайма.
6. Зменшити температуру в духовці до 140 ° С
7. Запікати рибу в духовці протягом 8-12 хвилин.