Рецепт Святковий лосось з лаймом фото

Святковий лосось з лаймом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Лосось , Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування смачного і дуже простого страви з лосося до святкового новорічного столу.

Опис приготування:

1. Розігріти духовку до 260 ° С

2. Промити лосось, висушити і покладіть на металевий лист для випічки (деко).

3. Промазати кожен шматочок лосося оливковою олією.

4. Вичавити сік з половини лайма на кожен філейний шматок.

5. Посолити і посипати порошком чіпотл, то місце на лососеві, на яке ми помістимо половинку лайма.

6. Зменшити температуру в духовці до 140 ° С

7. Запікати рибу в духовці протягом 8-12 хвилин.

  • Філе лосося - 4 штуки (по 150 г кожен шматок)
  • Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Вапно - 2 штуки (нарізати навпіл)
  • Морська сіль - 1 Чайна ложка
  • Порошок Chipotle - 1 Чайна ложка
1. Розігріти духовку до 260 ° С

2. Промити лосось, висушити і покладіть на металевий лист для випічки (деко).

3. Промазати кожен шматочок лосося оливковою олією.

4. Вичавити сік з половини лайма на кожен філейний шматок.

5. Посолити і посипати порошком чіпотл, то місце на лососеві, на яке ми помістимо половинку лайма.

6. Зменшити температуру в духовці до 140 ° С

7. Запікати рибу в духовці протягом 8-12 хвилин.

Схожі рецепти