Рецепт Свиняча відбивна з розмарином фото

Свиняча відбивна з розмарином
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина , Зелень , Розмарин
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в клярі , Відбивні
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Коли я готую відбивні, то хочеться не просто засмажити м'ясо, а якось його доповнити, вигідно підкреслити його смак. Тому я вирішила додати пряні нотки і зробити страву більш вишуканим.

Опис приготування:

Тепер ви теж будете знати, як приготувати свинячу відбивну з розмарином. Цікаво в цьому рецепті то, що ми будемо панировать м'ясо не в сухарях, а в кунжуті. Він дасть дуже цікавий смаковий відтінок. Спробуйте цей прийом і з іншим м'ясом, з якого ви зберетеся зробити відбивні. Розмарин, звичайно ж, додасть цікавий аромат.

  • Свинина - 500 грам (м'якоть)
  • Кунжут - 100 грам
  • Чорний мелений перець - 10 грам
  • Розмарин - 50 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Рослинна олія - 70 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
свиняча відбивна з розмарином - фото крок 1
М'ясо відбийте. Листя розмарину відокремте від стебла і подрібніть. Потім візьміть тарілку, покладіть на неї один шматок свинини. Додати сіль его, поперчіть і посипте розмарином. Решта шматки укладайте зверху, повторюючи ту ж процедуру. Потім приберіть м'ясо в такому вигляді в холодильник на 2 годину.
свиняча відбивна з розмарином - фото крок 2
Поки свинина маринується, зробіть паніровці. Яйця збийте віночком в одній тарілці, а в іншу висипте кунжут.
свиняча відбивна з розмарином - фото крок 3
Замариноване м'ясо умочіть спочатку в яєчну суміш, а потім - в кунжут. Смажте на великому вогні по 5 хвилин з кожного боку. Смачного!

Схожі рецепти