Свиняча відбивна з розмарином
(покроковий рецепт з фото)
Коли я готую відбивні, то хочеться не просто засмажити м'ясо, а якось його доповнити, вигідно підкреслити його смак. Тому я вирішила додати пряні нотки і зробити страву більш вишуканим.
Тепер ви теж будете знати, як приготувати свинячу відбивну з розмарином. Цікаво в цьому рецепті то, що ми будемо панировать м'ясо не в сухарях, а в кунжуті. Він дасть дуже цікавий смаковий відтінок. Спробуйте цей прийом і з іншим м'ясом, з якого ви зберетеся зробити відбивні. Розмарин, звичайно ж, додасть цікавий аромат.
- Свинина - 500 грам (м'якоть)
- Кунжут - 100 грам
- Чорний мелений перець - 10 грам
- Розмарин - 50 грам
- Яйце - 2 штуки
- Рослинна олія - 70 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
М'ясо відбийте. Листя розмарину відокремте від стебла і подрібніть. Потім візьміть тарілку, покладіть на неї один шматок свинини. Додати сіль его, поперчіть і посипте розмарином. Решта шматки укладайте зверху, повторюючи ту ж процедуру. Потім приберіть м'ясо в такому вигляді в холодильник на 2 годину.
Поки свинина маринується, зробіть паніровці. Яйця збийте віночком в одній тарілці, а в іншу висипте кунжут.
Замариноване м'ясо умочіть спочатку в яєчну суміш, а потім - в кунжут. Смажте на великому вогні по 5 хвилин з кожного боку. Смачного!