Свиняча відбивна в вершках
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не придумали, що у вас буде на обід або вечерю, тоді рекомендую придивитися до цього простого, але неймовірно апетитного варіанту, як приготувати свинячу відбивну в вершках.
Рецепти, подібні до цього, привертають вдалим поєднанням простоти процесу і вишуканістю смаку. М'ясо виходить соковитим, з апетитною скоринкою і при цьому буквально тане в роті. Соус на основі гірчиці, вершків і вина ідеально підходить. Свинина надзвичайно смачна, так що обов'язково раджу запам'ятати рецепт і повторити його в домашніх умовах.
- Свиняча відбивна - 400 грам
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - За смаком
- Цибулина - 1 штука
- Біле сухе вино - 1 Склянка
- Вершки - 1/2 склянки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Петрушка - 1 Чайна ложка
1. На сковороді з'єднайте оливкова і вершкове масло, розігрійте. М'ясо вимийте, обсушити і наріжте на 4 порційних шматочка. Викладіть на сковороду.
2. На сильному вогні обсмажте до утворення рум'яної скоринки з двох сторін. Посоліть і поперчіть за смаком.
3. Зніміть м'ясо зі сковороди, викладіть його на тарілку і накрийте фольгою. Замість нього відправте на сковороду подрібнений кубиками цибулю. Обсмажте його до легкого золотистого кольору, злиття вино.
4. Додайте гірчицю, підсолити трохи і влийте вершки.
5. Акуратно перемішайте соус, викладіть на сковороду м'ясо. Залиште на середньому вогні нудитися до готовності.
Перед подачею можна присипати свіжою зеленню.
Смачного!
Перед подачею можна присипати свіжою зеленню.
Смачного!