Рецепт Свиняча відбивна в вершках фото

Свиняча відбивна в вершках
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Свинина , Молочні продукти , Вершки
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви ще не придумали, що у вас буде на обід або вечерю, тоді рекомендую придивитися до цього простого, але неймовірно апетитного варіанту, як приготувати свинячу відбивну в вершках.

Опис приготування:

Рецепти, подібні до цього, привертають вдалим поєднанням простоти процесу і вишуканістю смаку. М'ясо виходить соковитим, з апетитною скоринкою і при цьому буквально тане в роті. Соус на основі гірчиці, вершків і вина ідеально підходить. Свинина надзвичайно смачна, так що обов'язково раджу запам'ятати рецепт і повторити його в домашніх умовах.

  • Свиняча відбивна - 400 грам
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
  • Сіль і перець - За смаком
  • Цибулина - 1 штука
  • Біле сухе вино - 1 Склянка
  • Вершки - 1/2 склянки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Петрушка - 1 Чайна ложка
свиняча відбивна в вершках - фото крок 1
1. На сковороді з'єднайте оливкова і вершкове масло, розігрійте. М'ясо вимийте, обсушити і наріжте на 4 порційних шматочка. Викладіть на сковороду.
свиняча відбивна в вершках - фото крок 2
2. На сильному вогні обсмажте до утворення рум'яної скоринки з двох сторін. Посоліть і поперчіть за смаком.
свиняча відбивна в вершках - фото крок 3
3. Зніміть м'ясо зі сковороди, викладіть його на тарілку і накрийте фольгою. Замість нього відправте на сковороду подрібнений кубиками цибулю. Обсмажте його до легкого золотистого кольору, злиття вино.
свиняча відбивна в вершках - фото крок 4
4. Додайте гірчицю, підсолити трохи і влийте вершки.
свиняча відбивна в вершках - фото крок 5
5. Акуратно перемішайте соус, викладіть на сковороду м'ясо. Залиште на середньому вогні нудитися до готовності.
Перед подачею можна присипати свіжою зеленню.
Смачного!

Схожі рецепти