Рецепт Свиняча відбивна в духовці фото

Свиняча відбивна в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Намагаюся урізноманітнити повсякденний раціон простими, але смачними стравами. Розповім вам про те, як приготувати свинячу відбивну в духовці, яку мариную в азіатському соусі: соєвий соус, кунжут, імбир.

Опис приготування:

Для відбивною краще вибрати м'яку частину свинячої тушки, наприклад, вирізку. Можете подавати відбивну з гарніром з каші, макаронів, картоплі або овочів (смажених, тушкованих, на пару). Можете залишити їх на 1 час, а якщо є час, то на цілу ніч.

  • Свиняча відбивна - 4 штуки
  • Мед - 3 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Імбир мелений - 1/3 чайних ложки
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
1
Свинячі відбивні вимийте гарненько і витріть паперовими серветками.
2
У миску викладіть соєвий соус, додайте мед, подрібнений часник і цибулю, імбир, сіль і чорний мелений перець, змішайте все.
3
Помістіть відбивні в жаротривку форму в один шар і залийте приготовленим маринадом, залиште на 1 час.
4
Надішліть форму в розігрітий до 170 градусів духовку на 30 хвилин, можливо трохи більше, в залежності від товщини відбивних.
5
Кунжутне насіння обсмажте на розпеченій сковороді. Викладіть м'ясо на тарілку і подавайте з гарніром з відвареного рису і брокколі, прикрасьте кунжутом. Смачного!

Схожі рецепти