Рецепт Свиняча очеревина фото

Свиняча очеревина
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Якщо ви любите готувати рулети та інші делікатеси, то цей рецепт вам припаде до смаку. Сьогодні я розповім вам, як приготувати свинячу очеревину, а точніше рулет з неї, який підкорить всі шлунки.

Такий рулет обов'язково здивує ваших гостей, якщо ви вирішите приготувати його на застілля і подати в якості гарячої або холодної закуски. Також це ідеальний варіант, якщо вашій родині не сприймають покупну ковбасу та інші субпродукти. Хрустка скоринка підкорить всіх, але і сам смак цього рулету не залишить вас байдужим. Можете додати, в якості начинки, чорнослив з корицею. Пригощайтеся!

  • Свиняча очеревина - 1 штука
  • Свинячий карбонад - 1 штука
  • Зелень фенхелю - 1 пучок
  • Розмарин свіжий - 1 пучок
  • Шавлія свіжий - 1 пучок
  • Часник - 2 зубчики
  • Сухі квіти фенхеля - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
свиняча очеревина - фото крок 1
Очеревину обробіть, вирівняйте шматок. Також обріжте за розміром очеревини карбонат.
свиняча очеревина - фото крок 2
На внутрішній частині очеревини зробіть надрізи. Приправте цю частину очеревини сіллю, перцем і сухими квітами фенхеля. У розрізи вкладіть посічену зелень і часник. Карбонат вкладіть всередину очеревини і скрутіть рулет, перетягнувши його кулінарним шпагатом, роблячи спочатку петлі через кожні 4-5 см, потім уздовж.
свиняча очеревина - фото крок 3
Покладіть рулет швом вниз і проткніть до середини в декількох місцях. Перекладіть рулет на деко і запікайте 1, 5- 2 години в розігрітій духовці при 180 градусах. Смачного!

Схожі рецепти