Свиняча очеревина
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите готувати рулети та інші делікатеси, то цей рецепт вам припаде до смаку. Сьогодні я розповім вам, як приготувати свинячу очеревину, а точніше рулет з неї, який підкорить всі шлунки.
Такий рулет обов'язково здивує ваших гостей, якщо ви вирішите приготувати його на застілля і подати в якості гарячої або холодної закуски. Також це ідеальний варіант, якщо вашій родині не сприймають покупну ковбасу та інші субпродукти. Хрустка скоринка підкорить всіх, але і сам смак цього рулету не залишить вас байдужим. Можете додати, в якості начинки, чорнослив з корицею. Пригощайтеся!
- Свиняча очеревина - 1 штука
- Свинячий карбонад - 1 штука
- Зелень фенхелю - 1 пучок
- Розмарин свіжий - 1 пучок
- Шавлія свіжий - 1 пучок
- Часник - 2 зубчики
- Сухі квіти фенхеля - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Очеревину обробіть, вирівняйте шматок. Також обріжте за розміром очеревини карбонат.
На внутрішній частині очеревини зробіть надрізи. Приправте цю частину очеревини сіллю, перцем і сухими квітами фенхеля. У розрізи вкладіть посічену зелень і часник. Карбонат вкладіть всередину очеревини і скрутіть рулет, перетягнувши його кулінарним шпагатом, роблячи спочатку петлі через кожні 4-5 см, потім уздовж.
Покладіть рулет швом вниз і проткніть до середини в декількох місцях. Перекладіть рулет на деко і запікайте 1, 5- 2 години в розігрітій духовці при 180 градусах. Смачного!