Рецепт Свиняча очеревина фото

Свиняча очеревина
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо ви любите готувати рулети та інші делікатеси, то цей рецепт вам припаде до смаку. Сьогодні я розповім вам, як приготувати свинячу очеревину, а точніше рулет з неї, який підкорить всі шлунки.

Опис приготування:

Такий рулет обов'язково здивує ваших гостей, якщо ви вирішите приготувати його на застілля і подати в якості гарячої або холодної закуски. Також це ідеальний варіант, якщо вашій родині не сприймають покупну ковбасу та інші субпродукти. Хрустка скоринка підкорить всіх, але і сам смак цього рулету не залишить вас байдужим. Можете додати, в якості начинки, чорнослив з корицею. Пригощайтеся!

  • Свиняча очеревина - 1 штука
  • Свинячий карбонад - 1 штука
  • Зелень фенхелю - 1 пучок
  • Розмарин свіжий - 1 пучок
  • Шавлія свіжий - 1 пучок
  • Часник - 2 зубчики
  • Сухі квіти фенхеля - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
свиняча очеревина - фото крок 1
Очеревину обробіть, вирівняйте шматок. Також обріжте за розміром очеревини карбонат.
свиняча очеревина - фото крок 2
На внутрішній частині очеревини зробіть надрізи. Приправте цю частину очеревини сіллю, перцем і сухими квітами фенхеля. У розрізи вкладіть посічену зелень і часник. Карбонат вкладіть всередину очеревини і скрутіть рулет, перетягнувши його кулінарним шпагатом, роблячи спочатку петлі через кожні 4-5 см, потім уздовж.
свиняча очеревина - фото крок 3
Покладіть рулет швом вниз і проткніть до середини в декількох місцях. Перекладіть рулет на деко і запікайте 1, 5- 2 години в розігрітій духовці при 180 градусах. Смачного!

Схожі рецепти