Рецепт Свиняча лопатка в рукаві фото

Свиняча лопатка в рукаві
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , На сніданок
Страви в рукаві
Кількість порцій: 1
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Соковите і ароматне м'ясо, запечене в рукаві, можна подати в гарячому вигляді як печеня з будь-яким гарніром. А холодним це м'ясо можна подати як закуску або приготувати бутерброди і взяти на роботу.

Опис приготування:

Хочете приготувати смачне і соковите ароматне м'ясо? За допомогою цього рецепта, з якого ви дізнаєтеся як приготувати свинячу лопатку в рукаві, ви зможете приготувати відмінне м'ясо. Як жаркого з будь-яким гарніром його можна подати до столу гарячим, а холодним шматочок такого м'яса замінить ковбасу на бутерброді.

  • Свиняча лопатка м'якоть - 1, 3-1, 5 кілограма
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1, 5 - 2 чайних ложки
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Лавровий лист - 3-4 штук
  • Перець духмяний - 6-8 штук
  • Зерна koriandra - 1 Чайна ложка
  • Майоран сушений - 0, 5 чайних ложки
  • Паприка сушена мелена - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 1/3 чайних ложки
  • Ягоди ялівцю сушені - 8-10 штук
свиняча лопатка в рукаві - фото крок 1
М'ясо ретельно промиємо і обсушити паперовими рушниками. Потім зв'яжемо його бавовняними! !! нитками, формуючи зручну для нарізки форму. Підготуємо необхідні нам спеції.
свиняча лопатка в рукаві - фото крок 2
Подрібнимо все сухі спеції в ступці, або будь-яким іншим способом.
свиняча лопатка в рукаві - фото крок 3
Змішаємо масло, оцет, сіль і спеції. І вийшов маринадом ретельно повапниш шматок м'яса. Залишити мінімум 3 години маринуватися, можна залишити на ніч у холодильнику.
свиняча лопатка в рукаві - фото крок 4
Викладаємо м'ясо в рукав, зав'язуємо обидва кінці і робимо маленькі проколи в рукаві.
свиняча лопатка в рукаві - фото крок 5
Підготовлене м'ясо відправимо в нагріту до 180 градусів духовку на годину. Потім зменшуємо температуру в духовці до 150 градусів і запікаємо ще 45 хвилин або годину. Час залежить від товщини шматка м'яса. Разом з м'ясом можна запекти картопля.

Схожі рецепти