Рецепт Свиняча «Čilakiles» фото

Свиняча «Čilakiles»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Чілакілес - це блюдо мексиканської кухні, яке в Мексиці найчастіше подають на сніданок. Філософія таких chilakiles, що ніщо з продуктів не повинно бути викинутим, але смачно має бути завжди.

Опис приготування:

Не знаю, як в Мексиці, а у нас свиняча"Чілакілес" - це повноцінне гаряче блюдо, яке можна подавати з будь-яким гарніром і після якого голодним вже точно ніхто не залишиться. Готується досить довго, але вашої участі знадобиться зовсім небагато. Отже, записуйте рецепт, як приготувати свинячу чілакілес смачно і просто.

  • Свинина - 600 грам
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Орегано - 2 чайних ложки
  • Перець чилі - 1 Чайна ложка
  • Каєнський перець - 1/2 чайних ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (великий)
  • Часник - 5 зубчиків
  • Томатне пюре - 300 мілілітрів
  • Пиво - 200 мілілітрів
  • Тортілья - 10 скибочок (висушена)
Svinaya & Quot; Chilakiles
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Svinaya & Quot; Chilakiles
Свинину порізати на шматки середнього розміру, занадто НЕ дрібнити, оскільки м'ясо буде довго гаситися і добре розм'якшиться.
Svinaya & Quot; Chilakiles
Одну велику цибулину або кілька маленьких поріжте на досить великі шматки.
Svinaya & Quot; Chilakiles
М'ясо разом з часником і цибулею складіть в каструлю з товстим дном. Додайте сіль, всі спеції, додайте томатне пюре і влийте пиво. Всі злегка перемішайте, щоб інгредієнти рівномірно розподілилися, і поставте каструлю на вогонь. Після закипання готуйте на повільному вогні під кришкою 2 годину. За цей час м'ясо і цибулю размягчатся, будуть буквально розвалюватися.
Svinaya & Quot; Chilakiles
М'ясо перемішайте з висушеними шматочками тортильи або лаваша.
Svinaya & Quot; Chilakiles
Подавайте блюдо з яєчнею, овочами або сиром, в загальному - з усім, що є в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти