Рецепт Свинина зі смородиною фото

Свинина зі смородиною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина , Ягоди , Смородина
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пікантне поєднання соковитого м'яса та кисло-солодкого ягоди - це ідеальний варіант, щоб здивувати гостей. Дивимося і записуємо рецепт свинини зі смородиною прямо зараз!

Опис приготування:

Для приготування свинини зі смородиною можна брати як чорну, так і червону ягоду. У мене в цей раз була червона - вона краще поєднується з м'ясом, як на мене. Подавати готову страву можна на листі винограду - дуже ефектно виходить. Зі спецій ще додайте суміш перців або коріандр.

  • Свинина - 800 грам
  • Оцет - 5 Ст. Ложок
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Спеції - За смаком
  • Смородина - 3 Ст. Ложки
свинина зі смородиною - фото крок 1
Свинину миємо й ріжемо невеликими шматочками.
свинина зі смородиною - фото крок 2
Маринад: сіль, оцет (бажано рисовий) змішуємо з соком половинки лимона, спеціями, додаємо цукор. Все перемішали і маринуємо м'ясо протягом півгодини.
свинина зі смородиною - фото крок 3
Потім м'ясо віджимаємо від маринаду і на розпеченій сковороді смажимо. Нехай сік випарується.
свинина зі смородиною - фото крок 4
Смажимо до золотистої скоринки.
свинина зі смородиною - фото крок 5
Після цього на чисту сковорідку викладаємо листя винограду, м'ясо, смородину і води трохи (третину склянки). Тушкуємо на сильному вогні хвилин 5.
свинина зі смородиною - фото крок 6
Ось свинина зі смородиною і готова, можете подавати. Смачного!

Схожі рецепти