Свинина зі смородиною в духовці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо з ягодами відмінно поєднується. Пропоную свою варіацію рецепту свинини зі смородиною в духовці - дуже вишукану страву для святкового вечері.
Раніше готувала свинину з чорною смородиною, як на мене, вона солодша і її не треба перетирати. А ось в цей раз для приготування свинини зі смородиною в духовці взяла червону. Вона кисліші, зате соус з неї в поєднанні з медом виходить просто чудовий. Можна подати з будь-яким гарніром. Дивимося рецепт.
- Свинина - 500 грам
- Смородина - 2 склянки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 10 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

Свинину ріжемо на порційні шматочки. Змішайте 4 ст.Л. Масла, спеції (сіль, перець і паприку) - в цьому і замаринуйте м'ясо хвилин на 15 мінімум.

М'ясо обсмажте до рум'яної скоринки.

Викладаємо у форму для випікання.

Робимо соус.

Змішайте мед і соєвий соус.

Блендером подрібніть ягоду і додайте до меду і соєвого соусу.

Заливаємо м'ясо в формі, накриваємо фольгою і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини (хвилин 35).

Як гарнір можна зробити картоплю.

Ось свинина зі смородиною в духовці і готова. Смачного!