Рецепт Свинина з вешенками фото

Свинина з вешенками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Свинина - це смачне і корисне м'ясо. У ньому міститься велика кількість білків, за рахунок яких м'ясо добре засвоюється. Поєднання свинини і глив - це дуже ситний і навіть корисний обід.

Пропоную Вашій увазі рецепт приготування свинини з вешенками. Це чудове блюдо можна подавати як в звичайні дні, так і у свята. Ви порадуєте домочадців і гостей не просто смачним і ситним, але ще і корисним обідом, оскільки свинина, також як і гливи, містить в собі багато білків і інших корисних речовин. Спробуйте - не пошкодуєте!

  • Свинина - 1 кілограм
  • Гливи - 1 кілограм
  • Твердий сир - 100 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Майонез - 5 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Сіль, перець - За смаком
свинина з вешенками - фото крок 1
Підготуємо всі необхідні для приготування страви інгредієнти.
свинина з вешенками - фото крок 2
Гриби ретельно промиваємо під проточною водою і нарізаємо не дуже великими кубиками.
свинина з вешенками - фото крок 3
Беремо цибулю, очищаємо його від лушпиння, споліскуємо холодною водою і нарізаємо тонкими четвертинками.
свинина з вешенками - фото крок 4
Тепер в добре розігрітій з рослинним маслом сковороді обсмажити гриби з цибулею. Обсмажуємо недовго, 7-10 хвилин цілком вистачить.
свинина з вешенками - фото крок 5
В цей час займемося свининою. М'ясо промиваємо, обсушуємо за допомогою паперових рушників і нарізаємо досить великими шматочками. Зазвичай так ріжеться м'ясо для приготування відбивних. Відбиваємо кожен шматочок м'яса з двох сторін.
свинина з вешенками - фото крок 6
Підготовлений шматки свинини викладаємо на деко, який попередньо необхідно застелити папером для випічки. М'ясо солимо і перчимо, рівномірно змащуємо гірчицею.
свинина з вешенками - фото крок 7
Потім посипаємо м'ясо дрібно нарізаним часником. Зверху рівномірно викладаємо обсмажені грибок з цибулею.
свинина з вешенками - фото крок 8
Поливаємо майонезом. Кількість майонезу насправді можете регулювати, виходять з власних уподобань. Його також можна і зовсім виключити або замінити сметаною.
свинина з вешенками - фото крок 9
Фінальний акорд - тертий твердий сир. Їм рівномірно посипаємо підготовлений шматочки м'яса останнім шаром. Страва готова до запікання. Ставимо його в розігріту до 200 градусів духовку на 40-45 хвилин…і чекаємо!

Схожі рецепти