Свинина з вешенками і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Велика кількість овочів, гриби і ніжне м'ясо - відмінна ідея літнього обіду, Чи не справедливість? Хочете спробувати? Заходьте!
Соковите м'ясо, трохи хрустів овочі, хмара ароматів і море насолоди! Відмінне літній блюдо, ситне і корисне.
- Свинина - 400 грам (нежирна м'якоть)
- Гливи - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Солодкий перець - 2 штуки
- Кабачок - 1 штука (молодий дрібний)
- Помідори черрі - 8-10 штук
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Вино біле сухе - 200 мілілітрів
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Суміш прянощів - 1 Ст. Ложка (прованські трави)
Овочі вимийте, очистіть і наріжте соломкою. Кабачок наріжте скибочками-четвертинками. Гриби наріжте смужками, а помідори розрізати навпіл, при бажанні зніміть з них шкірку.
Свинину наріжте брусочками і обсмажте на олії до легкого рум'янцю. Додайте гриби і смажте, помішуючи, 3 хвилини.
Викладіть до м'яса цибулю, морква і перець. Смажте ще 2 хвилини.
Додайте кабачки і смажте 2 хвилини. Наполягати вино, посипте цукром, приправити сіллю, додайте нагрів і, помішуючи, випаруйте вино наполовину.
Додайте помідори, Тушіте 3 хвилини. Посипте рагу перцем і прянощами, перемішайте і вимкніть нагрів. Дайте страві настоятися без кришки 5-7 хвилин.
Подавайте зі свіжим багетом і зеленню.