Рецепт Свинина з вешенками і овочами фото

Свинина з вешенками і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Свиняча вирізка
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу , Соте
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Велика кількість овочів, гриби і ніжне м'ясо - відмінна ідея літнього обіду, Чи не справедливість? Хочете спробувати? Заходьте!

Опис приготування:

Соковите м'ясо, трохи хрустів овочі, хмара ароматів і море насолоди! Відмінне літній блюдо, ситне і корисне.

  • Свинина - 400 грам (нежирна м'якоть)
  • Гливи - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Кабачок - 1 штука (молодий дрібний)
  • Помідори черрі - 8-10 штук
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Вино біле сухе - 200 мілілітрів
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Суміш прянощів - 1 Ст. Ложка (прованські трави)
свинина з вешенками і овочами - фото крок 1
Овочі вимийте, очистіть і наріжте соломкою. Кабачок наріжте скибочками-четвертинками. Гриби наріжте смужками, а помідори розрізати навпіл, при бажанні зніміть з них шкірку.
свинина з вешенками і овочами - фото крок 2
Свинину наріжте брусочками і обсмажте на олії до легкого рум'янцю. Додайте гриби і смажте, помішуючи, 3 хвилини.
свинина з вешенками і овочами - фото крок 3
Викладіть до м'яса цибулю, морква і перець. Смажте ще 2 хвилини.
свинина з вешенками і овочами - фото крок 4
Додайте кабачки і смажте 2 хвилини. Наполягати вино, посипте цукром, приправити сіллю, додайте нагрів і, помішуючи, випаруйте вино наполовину.
свинина з вешенками і овочами - фото крок 5
Додайте помідори, Тушіте 3 хвилини. Посипте рагу перцем і прянощами, перемішайте і вимкніть нагрів. Дайте страві настоятися без кришки 5-7 хвилин.
свинина з вешенками і овочами - фото крок 6
Подавайте зі свіжим багетом і зеленню.

Схожі рецепти