Свинина з рисом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Що робити, якщо навколо голодна сім'я, а сил залишилося зовсім небагато? Свинина з рисом в мультиварці врятують становище. Ситне і смачне блюдо сподобається всім, а мультиварка заощадить вам час.
Що може бути краще великого сімейного обіду? Тільки задоволені обличчя близьких людей після нього. Для цього потрібно не так багато. Вірна подруга мультиварка і хороший рецепт. Наприклад такий, як цей - "свинина з рисом в мультиварці" . Докладні фотографії та покроковий опис не дадуть вам промахнутися і щось зіпсувати. Хай щастить!
- Свинина - 500 грам
- Мал - 150 грам (тип рису абсолютно не є принциповим, використовуйте той, Що вам подобається.)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Зелень - - За смаком
- Спеції - - За смаком
- Сіль - - За смаком
Мал насипати в чашку, добре промити і замочити на півгодини.
М'ясо вимити, обсушити, нарізати шматочками середньої величини.
Цибулю і часник почистити, цибулю нарізати півкільцями, часник порубати.
Морква помити, почистити, натерти на терці.
У чашу мультиварки налити рослинне масло, викласти м'ясо. Зверху шарами викласти цибулю з часником і морква.
Зверху викладаємо рис з якого попередньо злили воду. Заливаємо все гарячою водою. Від кількості води залежить крихкість вашого страви. Якщо ви хочете отримати більш в'язку консистенцію, води потрібно налити приблизно на 1 см вище рису.
На останньому етапі додайте сіль і спеції. Закрийте кришку мультиварки і виберіть режим "гасіння", час готування 2 годину.
Готову страву розкладіть по тарілках, посипте зеленню. Смачного!